7-vragen-aan #6 Sanne

Hoi, Ik ben Sanne en ben 25 jaar. Ik woon in Riemst, België en ben boeken- en ook wel een beetje fillm en tv-serie verslaafd. In oktober 2015 ben ik begonnen met bloggen en recensies te schrijven, gewoon omdat ik het zo leuk vind. Mijn hobby’s zijn lezen, films kijken, zingen, proeflezen, en oh ja, had ik al lezen gezegd? Ik lees graag thillers, fantasy en young adult. Qua films kijk ik bijna alle films graag, behalve horror, tenzij ik daar echt zin in heb.
Heb je nog vragen? Shoot! Anders zou ik zeggen, welkom in mijn Wondere Wereld!

 1. Hoe ben je begonnen met bloggen?
  Vroeger las ik vaak recensies van boeken, films en tv-series in tijdschriften en online, en ik kon me daar nooit in vinden. Vond de recensent iets geweldig, dan vond ik er geen fluit aan en vond de recensent iets maar flauw, dan vond ik het geweldig. Dat, en mijn liefde voor boeken en films, én de boekengroep “Boekenfans” heeft me ertoe aangezet om zelf te beginnen met recensies te schrijven. Ik kwam er leuke collega-bloggers tegen en het heeft de drempel om zelf een blog te beginnen verlaagd. Je moet namelijk je eigen unieke stijl ontwikkelen en er enkel voor gaan als je dat ook echt wilt. En dat wil ik ook. Ik ben dan ook trots op mijn blog en mijn recensies.
 2. Wat vind je leuk aan bloggen?
  Het leukste vind ik dat ik de mensen kan informeren, staven waarom ik iets wel of niet goed vind. Vaak krijg ik ook de reactie dat mensen het echt wel met me eens zijn. Het is dan ook leuk om te horen dat je ouders blij zijn dat ze iemand “met kennis van zaken” in huis hebben als ze niet weten welk boek te kiezen! :p
 3. Hoe vaak blog je?
  Ik probeer wekelijks te bloggen, maar vanwege mijn studies en nu met werken heeft mijn blog zeker een half jaar stil gelegen. Stukje bij beetje probeer ik er nu terug in te geraken.
 4. Waar schrijf je graag over?
  Ik schrijf graag over boeken.Het is de bedoeling dat ik dit nog uitbreid met tv-series en eventueel zelfs make-up, maar ik merk dat ik toch bij boeken blijf hangen.
 5. Heb je wel eens lopen piekeren over een blog? Soms wel. Als ik zie dat sommige bloggers wedstrijden organiseren, dan heb je automatisch meer lezers. Ik wil het niet doen voor extra lezers, maar een wedstrijd organiseren lijkt me wel leuk. Alleen vraag ik me dan soms af “wat moet je dan precies doen? Wie spreek je aan? Hoe pak je het aan? Hoe pakken anderen het aan? Hoe kan ik het anders doen? …”
 6. Wat is jouw gevoel als je blogt?
  Zowel tijdens als na het bloggen ben ik één brok energie. Ik voel me er goed bij en vind het leuk om andere mensen te informeren. De reacties die je dan achteraf via privébericht of van je ouders en/of vrienden krijgt is dan echt wel leuk.
 7. Wat vind je de best geschreven blog (van jezelf)?
  Een recensie die ik mijn best geschreven blog vind. Goh, dat is een moeilijke! Ik ben namelijk op al mijn recensies trots! Als ik dan echt moet kiezen, dan vind ik “Het Eiland” van S.J. Paul mijn beste recensie. Deze recensie kreeg namelijk de auteur zelf ook effectief onder ogen, en dat is altijd wel wat spannend. Haar reactie was dan ook prachtig! Ze vond het een heel leuke recensie, en ondertussen werk ik ook vaker samen met haar doordat ik haar nieuwe werken proeflees!

Bekijk mijn verhalenreeks nu op: De Jongen

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *