#8 Livia – Het Bloggersportret

Het Bloggersportretdomein van vandaag gaat naar de 26-jarige Livia. Ze is pedagogisch medewerker, heeft haar eigen webshop en organiseert kinderfeestjes. Livia’s hobby’s zijn reizen, schrijven en creatief bezig zijn.

Livia’s Column

Vorig jaar november heb ik een maand gereisd in Thailand. Een geweldige ervaring. 2 weken in het noorden en 2 weken in het zuiden. Veel te kort tijd om alles te kunnen zien wat ik had willen zien, ik had er zo nog 3 maanden kunnen blijven. Ik wil een kort momentje met jullie delen dat ik had op het eiland Koh Tao. Ik was alleen aan het rondlopen door het centrum. Ik zag op een schoolplein allemaal kinderen buiten spelen. Ik was nieuwsgierig en liep het plein op, het hek was open en ik vroeg aan iemand of ik even mocht rondkijken. Ze konden geen Engels, maar het leek er op dat ze het goed vonden. Ik liep rond op het plein tussen de spelende kinderen. Zij kwamen vrij snel nieuwsgierig op mij af. Ze gingen mij knuffelen, high fives geven en wilde met mij op de foto. Zo leuk hoe snel ik contact met ze had zonder een woord te kunnen wisselen. Ze wilden meteen met mij spelen en lieten van alles zien. Ik vond het een speciaal moment om hier even te mogen rondkijken en contact met de kinderen te mogen hebben. Wil je meer lezen over wat ik beleefd heb in Thailand dan kun je dat natuurlijk lezen op mijn blog.
Livia3

Het Bloggersportret

  1. Hoe zou je je blog omschrijven? Tot welke niche behoort jouw blog?

Mijn blog gaat voornamelijk over reizen, maar af en toe ook over hotspots in Nederland of gebeurtenissen uit mijn eigen leven.

  1. Hoe lang blog je nu en waar haal je de tijd vandaan?

Ik blog pas sinds een paar maanden. Ik doe dit alleen wanneer ik er tijd en energie voor heb. Ik schrijf dan meteen meerder blogs achter elkaar die ik vast vooruit inplan.

  1. Wat is voor jou de ‘blog-magie’?

Ik vind het leuk om mijn eigen verhalen te kunnen opschrijven en delen met anderen. Ik vind het leuk dat ik anderen op deze manier een kijkje in mijn leven kan laten nemen en anderen tips te geven.

  1. Welke onderwerpen behandel jij het liefste? En waarom?

Het schrijven over reizen vind ik heel leuk. Er is veel te vertellen over verschillende landen en iedereen beleefd het weer anders.

  1. Wat is jouw favoriete geschreven blog?Livia2

Een favoriet blog heb ik nu niet, wel vind ik op dit moment het blog over stichting Inside The Same het belangrijks. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen daarmee bereiken zodat zij misschien ook hun steentje willen bijdragen aan de kinderen met albinisme in Tanzania.

Livia’s Social Media

Deze blogster is te vinden op haar eigen blog, Facebook en Instagram.
 

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *