#9 Tessa – Het Bloggersportret

Tessa is deze 1 april aan de beurt. Welkom bij de negende editie van Het Bloggersportret. Ze studeert International Business Languages aan het HBO en verblijft momenteel in België. Tessa’s hobby’s DIY’s maken, handletteren, bloggen, meezingen met leuke muziek, films kijken en gitaar spelen

Tessa’s Column: Stukje geluk

Elke keer als ik weer een leuke hobbywinkel tegen kom, maakt mijn hart een sprongetje… Op dit moment ben ik op stage in Brussel, en ik zit midden in een groot bos in een hotel. Zonder auto is het wat lastig om mijn bijna wekelijkse bezoekjes aan de hobbywinkels vol te houden, maar gelukkig ging ik afgelopen weekend met een groep andere stagiaires naar Antwerpen, waar we een leuke hobbywinkel vonden! Ik was weer even helemaal in mijn element, terwijl een aantal anderen niet begrepen waarom ik die winkel zo geweldig vond.
Later die dag (het was inmiddels al avond) kwam één van de stagiaires mijn kamer binnen. Ik ben iemand die van kleur en DIY’s houdt, en mijn kamer hangt er dan ook vol mee. Ze keek haar ogen uit, en wilde meteen aan de slag om zelf ook te maken wat ik in mijn kamer had hangen, zo leuk! Niet lang daarna kwam er nogeen andere stagiaire langs, die had gehoord over mijn kamer en mijn DIY’s. Dus binnenkort ga ik een mini-workshop geven aan de mede-stagiaires hier over de DIY’s die ik maak!
Komend weekend ga ik inkopen doen voor de DIY’s die ik samen met de andere stagiaires ga maken, en ik hoop dat het een geslaagde middag/avond wordt! Wie weet heb ik wel mijn roeping gevonden, haha! Hoe dan ook, het blijft ontzettend leuk om positieve reacties op mijn DIY’s en op mijn blog te krijgen, en ik word er heel erg blij van als mensen mijn werk mooi vinden en er enthousiast over zijn!

Het Bloggersportret

  1. Hoe zou je je blog omschrijven? Tot welke niche behoort jouw blog?

The DIY Life is een creatieve DIY blog, oftewel: een blog met creatieve ideeën, DIY’s (do it yourself), handlettering en recepten. Op mijn blog kan je drie keer per week een leuk (gast)artikel vinden over handlettering, how to’s en leuke, vrolijke DIY’s.

  1. Hoe lang blog je nu en waar haal je de tijd vandaan?

Over een paar maanden blog ik alweer twee jaar! Ik probeer elke dag een beetje aan de blog te werken. Bijvoorbeeld op maandag maak ik foto’s voor de artikelen, en dan schrijf ik ze dinsdag en woensdag uit. En ik probeer elke dag iets leuks op Facebook en Instagram te plaatsen!

  1. Wat is voor jou de ‘blog-magie’?

Elke keer als er een creatief idee in mij opborrelt, móet ik dat gewoon uitvoeren! Ik kan moeilijk stilzitten, en dat komt bij deze DIY hobby dus ook goed van pas. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om de reacties van mijn volgers te lezen!

  1. Welke onderwerpen behandel jij het liefste? En waarom?

Het allerliefst blog ik over DIY’s of handlettering, maar ook schrijf ik reviews over de nieuwste of populaire DIY artikelen. Het allerleukste is om spontane DIY ideeën die in mij opborrelen meteen uit te voeren, en dan uiteindelijk een leuk eindresultaat te hebben!

  1. Wat is jouw favoriete geschreven blog?thumbnail_12116008_859977087451676_1324883305564485891_n

Mijn zelfgemaakte kalender van hout. Dit was ontzettend leuk om te doen en het was ook wel een uitdaging! Het idee had ik van Pinterest, en ik heb het zelf wat aangepast. Het maken van de DIY begon een beetje stroef, maar uiteindelijk ben ik erg blij met het resultaat en ook de foto’s!

Tessa’s Social Media

Deze blogster is te vinden op haar eigen blog, Facebook en Instagram.
 

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *