7-vragen-aan #2 Irene

In deze tweede editie van 7-vragen-aan, stel ik de vragen aan Irene (18), blogger van Geek Palace. Veel leesplezier!

 1. Hoe ben je begonnen met bloggen?
  Voor een lange tijd ben ik actief geweest op Facebook als admin op fan-pagina’s, met name van The Hunger Games. Het was altijd leuk om mensen op de hoogte te houden van nieuwtjes en samen met hen te praten over onze gedeelde passie: Lezen. Helaas moest ik hiermee stoppen vanwege tijdgebrek. Ik miste het wel om te schrijven over wat ik leuk vind, ondanks dat ik veel verhalen schreef was dat toch anders dan het schrijven over verhalen. Op een gegeven moment belandde ik in de Young adults boeken en series heart-emoticon groep op Facebook en hier zag ik talloze bloggers. Het begon bij mij toen meteen weer helemaal te kriebelen. Ik wilde ook een blog! Een plaatsje op het Internet voor mezelf, waar ik mezelf kan uitten en gewoon lekker kan vertellen over dingen die mij interesseren zoals boeken, series, films, anime en schrijven. Ik wilde wel de meeste focus op boeken leggen, vooral omdat ik daar het meest mee bezig ben natuurlijk. Toch koos ik voor de naam Geek Palace vanwege het feit dat ik mijn blog toch een beetje divers wilde hebben.
 2. Wat vind je leuk aan bloggen?
  Het leuke aan bloggen vind ik dat je al je emotie erin kwijt kan, je kan delen wat je wilt. Als ik bijvoorbeeld een geweldig boek heb gelezen, kan ik dit delen met de wereld door er een recensie over te schrijven.
 3. Hoe vaak blog je?
  Ik schrijf ongeveer 2 – 3 blogjes per week, de laatste paar weken heb ik echter amper geblogd aangezien ik druk bezig ben met mijn eindexamen. Hierna ben ik van plan om het weer helemaal op te pakken.
 4. Waar schrijf je graag over?
  Ik schrijf graag over schrijven (haha), boeken en tv series.
 5. Heb je wel eens lopen piekeren over een blog?
  Vaak genoeg, ik ben wel vaker aan een blog begonnen maar dat is allemaal niks geworden. Ik ben blij dat het nu een keer de goede kant op gaat!
 6. Wat is jouw gevoel als je blogt?
  Ik geniet er ontzettend van om mijn gevoelens op papier, of in dit geval op het scherm, te schrijven. Het is altijd een fijn gevoel.
 7. Wat vind je de best geschreven blog (van jezelf)?
  Moeilijke vraag, ik ben erg zelfkritisch. Ik denk dat ik ga voor de blog “Het bedenken van personages”. Ik was hier erg trots op omdat ik serieus nuttige tips heb kunnen geven en een klein beetje van mijn wereld heb kunnen delen. Ook vind ik het een goede blog omdat ik er echt mijn ei in kwijt kon.

Bedankt voor het beantwoorden van de vragen Irene. Ik vond het hartstikke leuk om te lezen.
Vond jij het ook leuk? Klik dan op het hartje!

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *