De kracht van Elsa | tegen winterdepressie (deel 5)

Als blogger zit ik urenlang voor de computer. Natuurlijk om teksten te schrijven, maar ook om ‘bezoek’ te gaan bij andere bloggers. En daarbuiten om foto’s te maken met het liefste grote vellen om woordwolken te maken. In de kracht van Elsa vertelt Elsa vandaag over haar plezier in bloggen, maar ook hoe ze geniet van dit herfstseizoen.


Wat leuk dat ik mee mag doen met de rubriek ‘Kracht van de Dag’. Ik zal eens beginnen om mij zelf voor te stellen. Ik ben Elsa en ben samen met Inge het gezicht achter de Lifestyle en foodblog ElsaRblog. Ben van mij zelf heel positief ingesteld. Ik zeg heel vaak ‘het komt goed’ en dat meen ik ook. Ben heel creatief soms te creatief dat ik niet alle ideeën kan verwerken en uitwerken. Ik zou graag van mijn hobby ElsaRblog mijn werk willen maken. Maar zoals jullie weten, blogger zijn is geen vetpot. Als hobby krijg ik er heel veel energie van en dat is het belangrijkste. Ben dol op mooi weer maar de herfst en de winterdagen hebben ook iets. Een knus gevoel, om het in een woord te beschrijven.

De kracht van Elsa: knutselwerken en oprechte reacties

Ik geniet ervan als het weekend is om iets lekkers te bakken en mooie foto’s te maken voor ElsaRblog. Heerlijk is dat, daar krijg ik de kracht van om verder te gaan en te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Nu in het herfstseizoen geniet ik ervan om inspiratie op te doen uit de natuur en lekker te knutselen in de donkere dagen. Superleuk om te doen, zoals je kunt zien in en paar van onze herfstknutselwerken. Bijvoorbeeld de herfsttaart en Garland met gedroogde sinaasappels.

Een heerlijke wandeling met mijn hond Diesel is ook heel ontspannend en leuk om te doen, omdat ik dan tijdens de wandeling ideeën op kan doen. Zo leuk! Vooral nu met alle gekleurde bladeren. Echt inspirerend. Ik mag hard roepen dat deze simpele dingen mij heel blij maken.

Als blogger word ik ook heel vrolijk als we leuke reacties krijgen die oprecht zijn. Dat maakt mijn dag helemaal goed. Simpele dingen zijn zonder twijfel de mooiste dingen van het leven die je kracht geven om er iets van te maken in deze mooie, maar af en toe bizarre wereld.

En jij waar word jij blij van?


Elsa is te volgen op Instagram en Facebook. Vergeet ook niet om haar blog te lezen.

De vorige kracht van… zijn van Jasmina, Gera, Marissa en Tahné. Heb jij een andere kracht tegen winterdepressie en wil je deze delen? Mail mij! Dat kan op: contact@mckleuver.nl.

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *