De kracht van Demi (deel 11) | tegen winterdepressie

De kerstlampjes branden op het moment dat het buiten eerder donker is. Een winterdepressie is steeds gemakkelijker om te krijgen, maar dat moeten we met zijn allen dit jaar tegengaan. We hebben elk onze ups en downs. Daarom is het van belang om te beseffen wat je blij maakt. In de kracht van Demi vertelt de blogger achter Creabealounge haar lichtpuntjes, maar wat zijn deze? Lees verder en kom erachter!


Ik werd gevraagd om een artikel te schrijven over de lichtpuntjes die ik heb tijdens de winter. Nu ben ik het niet meer gewend om Nederlands te schrijven met mijn Engelse achtergrond en ben ik volledig overgestapt op het Engels. Maar ik heb mijn best gedaan voor dit artikel en wens de lezer veel leesplezier!

Schrijven

Ik ben al 6 jaar lang een blogger, maar dat is niet het lichtpuntje voor mijn winter. Ik ben daarnaast ook boekenschrijver en heb al 5 boeken in eigen beheer gepubliceerd. Nu ben ik druk bezig met 3 andere boeken, waarvan 1 in het begin van 2021 uit zal komen. Een boek wat naar mijn mening het beste is wat ik tot nu toe geschreven heb. Maar voor het zover is, moet ik deze winter nog even hard aan de slag om te finetunen.

Edits

Ik ben een grote fan van Gotham en heb de serie erg snel uitgekeken: bingewatchen, noemen we dat. In ieder geval, om mijn creativiteit draaiende te houden, ben ik druk bezig het maken van meerdere edits van de show. Ik ben altijd al een DC nerd geweest en al helemaal van de Batman universe. Dus dit is voor mij ideaal om en creatief te zijn, mijn video-editing skills te gebruiken die ik heb geleerd tijdens mijn opleiding en omdat ik gewoon nog geen goodbye kan zeggen tegen mijn geliefde serie.

Boksen

Ik ben een groot liefhebber van boksen en gezien ik niet meer naar de gym en boksschool kan voorlopig, doe ik dit gewoon thuis. Ik heb een kleine boksbal die ik gebruik om mezelf in shape te houden terwijl de winter er weer aankomt.

Roleplay

Ik zit op de Amino app waarin je kan roleplayen met andere mensen. Mensen die dezelfde games spelen, dezelfde series en films kijken. Het is ideaal om te schrijven en een verhaal te maken met andere mensen die andere karakters spelen. Je kunt zo je eigen draai geven aan iets wat al bestaat, een scene veranderen of voorspellen wat er gebeurt in een volgend seizoen/aflevering of game etc.

De kracht van Demi: Gamen

Ik ben een echte game freak en heb al honderden games gespeeld. Ik ben daarnaast ook een streamer op Twitch en dus zal ik veel van mijn wintertijd daar doorbrengen en games spelen terwijl mijn vrienden/community members meekijken.

Vrienden, familie en mijn kat

En natuurlijk gewoon bellen met vrienden, tijd doorbrengen met mijn familie en veel knuffelen met mijn kat. Ik werk ook aan een surprise voor de vrienden in mijn community voor kerst, wat een video is. Dus daar ben ik ook druk mee bezig wat betreft editen. En het is gewoon fijn om de mensen van wie ik houd iets terug te geven om ze een smile te geven.

Bedankt dat ik dit mocht delen en wie weet tot de volgende keer! Ta-ra!


Demi, ik volg je al heel erg lang. Sindsdat ik begon met bloggen en ik vind het leuk dat ik je via deze ‘De kracht van Demi’ een beetje beter heb leren kennen.

Demi is te volgen op Instagram en haar blog.

De vorige kracht van… zijn van JasminaGeraMarissaTahnéElsaMariëlleMitchel, Eva, Ilona en Jimmy. Heb jij een andere kracht tegen winterdepressie en wil je deze delen? Mail mij! Dat kan op: contact@mckleuver.nl.

No votes yet.
Please wait...

7 Comments

 1. Marion schreef:

  Ik maak iedere dag een flinke wandeling met de hond en maak meer foto’s dan voor de lockdown

 2. Ik heb een lamp tegen een winterdepressie maar ik vind het niet echt werken

 3. Marsha Alvarez schreef:

  Gelukkig nooit meer echt een winterdepressie gehad. Mijn gezin en vrienden geven me nu heel veel blijdschap.

 4. Kiki Hasselton schreef:

  5 boeken al gepubliceerd, wat goed!!!

 5. nicole orriens schreef:

  Leuk om te lezen hoe jouw leven eruit ziet. Het klinkt als een mooie combinatie van bewegen en fijne dingen doen.

 6. Tania schreef:

  Leuk om zo meer te weten te komen over iemand die ik nog niet kende. Al 5 boeken gepubliceerd. Knap.

 7. Mieke | Miek's Mind schreef:

  Zo 5 boeken, props, dat is niet niks! netjes hoor. Wat leuk zeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *