De kracht van Eva | tegen winterdepressie (deel 8)

Ik ken Eva al een tijdje. Ze is ambitieus, talentvol en ze heeft een goed hart. Haar blogs volg ik graag en ondanks dat we niet elke dag contact hebben, ben ik altijd blij met haar bericht. Ik vind het daarom extra leuk dat ze meedoet. Haar lichtpuntjes lees je hieronder in de kracht van Eva.


Mitchel vroeg mij of ik een artikel wilde schrijven over mijn lichtpuntjes tijdens de winter. Natuurlijk wil ik dat! Het gaat de laatste tijd weer supergoed met me, dus zijn er heel wat lichtpuntjes die ik kan benoemen.

Afspreken met vriendinnen

Ik vind het superleuk om af te spreken met vriendinnen. Eerst deed ik dat niet zo vaak, maar tegenwoordig wel weer. We kunnen echt alles bij elkaar kwijt en daar ben ik heel dankbaar voor!

Mijn tekstbureau loopt goed

Ik werk als freelance tekstschrijver en krijg de laatste tijd weer hele leuke opdrachten binnen. Nu ik weer zo met mijn bedrijf bezig ben, lukt het me ook goed om opdrachten binnen te krijgen en daar ben ik blij mee. 

De kracht van Eva: zelfhulpboeken en bloggen

Tijd over om zelfhulpboeken te lezen

Ik ben nu weer begonnen in het boek “Nooit meer te druk” van Tony Crabbe. Hij is van mening dat je het juist alleen maar drukker krijgt van tijdsmanagement. Echt super interessant! Ik word altijd blij van het lezen van zulke goede boeken. Een echt lichtpuntje dus!

School gaat goed

Ik zit nu op de vavo, waar ik op havo-niveau nog even scheikunde en natuurkunde aan het doen ben. De toetsweek is net voorbij en ik kan zeggen dat het supergoed is gegaan! Ik heb een 8,6 voor natuurkunde en een 8,1 voor scheikunde. Als dit zo door blijft gaan dan lukt het me ook vast om te slagen voor mijn staatsexamens op vwo-niveau.

Bloggen op mijn modeblog

Natuurlijk heb ik net als Mitchel ook een blog 😉 Namelijk mijn modeblog Hashtag Eva. Een echt lichtpuntje, want ik word blij van het bloggen zelf (omdat ik dan ergens m’n verhaal kwijt kan) en van de leuke reacties die op m’n blog komen.

Uiteindelijk kan ik wel zeggen dat ik bezig ben met hele leuke dingen en dat ik daar super dankbaar voor ben! Dankjewel Mitchel, dat ik mijn hoogtepunten mocht delen op je blog.


Eva is te volgen op Instagram en haar blog.

De vorige kracht van… zijn van Jasmina, Gera, Marissa, Tahné en Elsa, Mariëlle en Mitchel. Heb jij een andere kracht tegen winterdepressie en wil je deze delen? Mail mij! Dat kan op: contact@mckleuver.nl.

No votes yet.
Please wait...

7 Comments

 1. Wat een leuke lichtpuntjes. Vrienden zijn belangrijk ook al gaat het nu wat moeilijker.

 2. nicole orriens schreef:

  Leuk om te lezen over Eva en haar post te lezen Mitchel. Het is altijd goed om blog collega’s te hebben : )

 3. Caroline schreef:

  Wat een leuke manier om zo de lichtpuntjes in Eva’s leven te ontdekken. In deze donkere tijden kunnen we die allemaal wel gebruiken.

 4. Tessa schreef:

  Wat een mooie lichtpuntjes heb je. Succes met je examens

 5. Wat leuk om eva zo een beetje te leren kennen!

 6. Bouchra schreef:

  Wat leuk! Ik ben direct naar haar modeboog gaan kijken aangezien ik ook een fashion blog heb. Super leuk!

 7. Cynthia schreef:

  Wat een leuke, positieve rubriek. En fijn om haar zo te leren kennen. Het zelfhulpboek klinkt interessant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *