Written by 06:00 Leuke Lijstjes • 20 Comments

Leuke Lijstjes | 3 onderwerpen waarover ik nooit blog

3 onderwerpen waar ik nooit over zou bloggen

Iedere blogger en website heeft een eigen niche. Een eigen naam die wordt opgebouwd door de persoon en waarover zijn content gaat. Daarbij zijn er uiteraard heel veel onderwerpen die daardoor buiten beschouwing wordt gelaten. Eigenlijk doodzonde, maar aan sommige onderwerpen zou ik mij niet willen uitlaten. Vandaag geef ik in deze blog drie onderwerpen waar ik nooit over zou bloggen. Speciaal voor jou deze keer wel. Als uitzondering dan hé.

Actualiteit en het nieuws

Veel websites en columnisten duiken op de actualiteit en daarmee op het nieuws. Dat wil ik een beetje vermijden. Er wordt zoveel gezegd over de politiek en de dierenactivisten dat dat voor mij niet hoeft. Nee, ik vertel veel liever in een column wat ik zelf wil zeggen. Bijvoorbeeld wat mij dwarszit of het onderstrepen van een gebeurtenis. Dat is tenminste iets wat ik leuker vind om te doen. En daarbij, de actualiteit is met een dag of twee alweer voorbij. Mijn herinneringen blijven bij mij.

3 onderwerpen waarover ik nooit blog
Photo by Branden Harvey on Unsplash

Diepe emoties en seks

Ook mannen hebben zo hun gevoelens. Al laten zij deze op een andere manier zien dan vrouwen. Ik heb nog nooit een artikel gewijd aan mijn diepste emoties, en aan seks. Dat vind ik niet bij mezelf passen om daarover te schrijven. Al gaan sommige gedichten wel over diepgewortelde gevoelens. In artikelvorm ga je dit echter nooit van mij lezen. Deze diepe emoties blijven veilig bij mij.

Fashion, beauty en make-up

De meeste blogposts die worden gedeeld gaan over fashion, beauty en make-up. De bekende termen zoals #ootd, dermatologisch getest of gepigmenteerd komen nog steeds niet voor in mijn woordenboek. Al heb ik deze woorden het laatste jaar heel vaak gelezen. Ik ben er echt niks wijzer van geworden en vaak vind ik het veel te overdreven. Ik houd van naturel. Niet al die poespas waarvan alles op wordt gesmeerd.

Deze drie onderwerpen ga je nevernooit niet op mijn blog zien. Iedereen heeft toch zijn eigen stijl? Dat denk ik althans.
Bij mij lees je dus columns over mijn eigen leven, leuke lijstjes zoals deze en in februari ben ik weer terug met de MC-Quiz.

Welke onderwerpen zou jij nooit delen op het internet?

3 onderwerpen waar ik nooit over zou bloggen
No votes yet.
Please wait...
Close