Written by 07:00 Leuke Lijstjes • 37 Comments

5 dingen waar ik gehumeurd van word | Leuke Lijstjes

Iedereen heeft wel eens een pestdag. Zo’n dag dat alles tegen je zit en je eigenlijk in een hoekje wil wegduiken en vooral niet gestoord worden. Van een aantal dingen kan ik echt gehumeurd worden en die ga ik in dit artikel met je delen. Heb jij zaken waar je gehumeurd van wordt? Vergeet dan vooral niet om deze met mij te delen.

Al ben je nog zo gehumeurd, de dag gaat er niet sneller van voorbij.

Het lijstje van vijf waar ik gehumeurd van word

  • Er is geen eten aanwezig. Laat de paniekbellen maar rinkelen hoor. Ik houd namelijk ontzettend veel van eten. Als ik na een paar uur niks binnenkrijg, word ik echt ongelooflijk chagrijnig. Eigenlijk zou ik daarom al een pakje met koekjes overal mee naartoe moeten nemen.
  • Dit is natuurlijk een jongerenkwaal, maar ik kan mij moeilijk van mijn telefoon afsluiten. Daarom heb ik het liefste en overal gewoon WiFi. Gelukkig is Nederland daarvoor een goed land. Wij hebben immers deze uitvinding gedaan en per vierkante kilometers de meeste aansluitingen.
  • Heel naar vind ik het als er steeds buitenlandse muziek worden gedraaid. Ik wil tussendoor gewoon een keer willen meezingen op Nederlandstalige muziek of een goede Schlager uit Duitsland. Die Hölle murgen fruh.
  • Ik. Lees. Mijn. Boek. Je. Kan. Mij. Maar. Beter. Niet. Storen.
    Ik hoop dat je het snapt met al die punten ertussen. Het is echt not done om mij te storen terwijl ik in mijn boeken aan het dromen ben. Ik kan zo genieten van lezen dat ik je echt vuil aankijk als je iets tegen me zegt. Wacht maar tot ik het hoofdstuk uit heb.
  • Het is een uurtje of half elf. Mensen die dan nog een heel verhaal tegen mij gaan houden, kunnen meteen hun tandenborstel pakken en weglopen. Mijn brein slaapt al. Alleen mijn lichaam houdt de ogen nog open. Zeg het morgen maar 😉

Dit is toch weer een hele openbaring hé! Nu is het aan jouw de beurt.

Waar word jij gehumeurd van?

Photo by awar jahfar on Unsplash

No votes yet.
Please wait...
Close