Written by 06:00 Leuke Lijstjes • 27 Comments

5 mooie dingen aan de herfst | Leuke Lijstjes

Carolinaberg te Dieren

De herfst is in het land en zo ook de depressie die steeds vaker opduikt. Met mijn positief ingestelde karakter moeten we dat natuurlijk niet hebben. En ook niet aanmoedigen, dat vooral. Dat de zon eerder aangaat gaan wij niet kunnen veranderen. Dus het beste kijk je naar iets dat je wel kan veranderen. Wat dacht je van 5 mooie dingen aan de herfst?

Het lijstje van vijf van mooie herfstachtige dingen

  1. De herfst is qua natuur een hele prachtige periode. Wat dacht je van een wandeling door de bossen? De oranje gekleurde bladeren passen helemaal in het tafereel. Ook heb je een vergrote kans om dieren te zien. Dan bedoel ik geen torren en mieren.
  2. De herfst is echt de tijd van knus en gezelligheid. Wat dacht je van Halloween en Sinterklaas? De pepernoten liggen trouwens al in de winkel sinds eind augustus. Voor de tv met het gezin of je vriend(in), wijntje, bak chips en het afmakende waxinelichtje. Gezelligheid!
  3. Deze tijd van het jaar is een goede periode voor het maken van foto’s. In de ochtend kun je bij kanalen, beken of slootjes mooie foto’s schieten van dauw op het water. Daarnaast natuurlijk ook van andere hele mooie plekken. Misschien zie je nog net een eekhoorn zijn nootjes rapen.
  4. De zomer is net geweest en je kunt je al bezig houden met het volgende jaar. Ga lekker op zoek naar een nieuwe bestemming voor het volgende jaar. Ik ben al druk bezig.
  5. Je zou het misschien niet zeggen, maar de herfst is nog een mooie periode om erop uit te gaan. Een beetje vakantie, maar dan in het kort is uitstekend geschikt voor steden bezoeken. Nog nooit geweest in Gelderland? Arnhem en Nijmegen zijn mooie steden die je snel kunt bezoeken.

In bovenstaande lijst kon je lezen waarom de herfst zo mooi is. Uiteraard hoort daar ook een passende foto bij. Onderstaande foto is gemaakt op 24 oktober 2015 op de Carolinaberg.

Wat vind jij typisch voor de herfst?

 

Carolinaberg te Dieren

No votes yet.
Please wait...
Close