Written by 07:00 Leuke Lijstjes • 18 Comments

5 redenen om op vakantie te gaan | Leuke Lijstjes

In een deel van Nederland is de zomervakantie gestart. Mensen trekken er massaal op uit. De snelwegen naar het zuiden slippen dicht en Schiphol staat op zijn kop. In dit artikel geef ik je 5 redenen on op vakantie te gaan. Voor iedereen is dit natuurlijk anders, maar dit is mijn versie van dit Leuke Lijstje.

Het lijstje van vijf waarom ik op vakantie ga

  1. Al het hele jaar zit ik thuis te kijken. Steeds weer met hetzelfde uitzicht. Niks dat eens een keer veranderd. Alleen daarom is het heerlijk om even op vakantie te gaan. Je vrij te voelen op een plek die je niet kent.
  2. En dat niet kennen, dat heeft wel iets. Hoe leuk is het om te kunnen genieten van een Spaanse baai waar de zon de hele dag schijnt en je met een pina colada tot de nacht kunt vermaken.
  3. De buitenlandse supermarkten vind ik erg fascinerend. Ik vind het leuk om door deze winkels te struinen. Ze hebben een bepaald karakter dat ik erg met het buitenland associeer. Hoewel het gewone supermarkten zijn, zijn de Nederlandse supermarkten vaak kleiner opgezet.
  4. Een beetje cultuur snuiven hoort erbij. Ik ga echt niet elke dag oude meuk kijken, maar regelmatig vind ik het leuk om door stadjes te lopen en kijken wat er over is gebleven van de Romeinen.
  5. Vakantie is de perfecte tijd om uit te rusten. Al kan het ook zijn dat je kapot bent van het lopen door stadjes, langs marktjes of van het sjokken over het strand. Als jij je uiteindelijk maar uitgerust voelt.

Dit zijn mijn vijf redenen waarom ik op vakantie ga. De zomervakantie is begonnen. Hopelijk kunnen wij deze zomer heerlijk genieten van een zonnige tijd. Wat zijn redenen waarom jij op vakantie gaat? En hoe vier jij je vakantie? Ik lees het graag, dus laat nu een reactie achter op dit artikel.

Photo by Pineapple Supply Co. on Unsplash

No votes yet.
Please wait...
Close