7 dingen waar ik blij van word | Leuke Lijstjes

Je leest nu alweer het derde artikel van Leuke Lijstjes. Het woord van dit artikel is blij. Zo meteen ga ik zeven zaken met je delen waar ik blij van word, maar wist je dat zeven het magische getal is? Dat kan toch geen toeval wezen. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik vaak met een pretbek naar je zal zitten kijken. Ik vind het heerlijk om te lachen en ben dan ook vaak goedgehumeurd. Van heel veel dingen word ik blij. Daarom zal ik voor dit artikel zeven zaken met jou delen. Lees dus nog even naar onder om ze allemaal te weten te komen.

Het lijstje van zeven dingen waar ik blij van word

 1. Een glimlach. Het is misschien wel het puurste wat een mens kan geven. Mooi vind ik het om te zien wanneer iemand zijn puurste blik geeft en mij kan laten smilen. Sommigen kunnen dat als geen ander.
 2. Het ruikt lekker, zeker als deze nieuw uit de verpakking komen. Boeken. Het liefst zou ik ermee omringd worden. Ik kan mij als een volledig persoon voelen als ik dat ene boek in mijn handen heb.
 3. Wie wil er nou niet lekker op vakantie? Mij maak je blij met een stoel op het strand, een windje dat waait en de Donald Duck. Daarvan lees ik overigens het liefste de verhalen van Dagobert Duck.
 4. Omringd zijn door mensen is iets moois, zeker als je ze zelf hebt uitgekozen: vrienden. Met hen lachen en ouwehoeren is een levensvoorwaarde. Ook iets dat mij blij maakt.
 5. Je wilt het niet alleen op vakantie, maar ook thuis in eigen land. De zon. Ik vind het heerlijk om het ochtendzonnetje op mijn gezicht te voelen wanneer ik naar het station fiets. Daar word je toch gewoon blij van?
 6. Een deuntje op de achtergrond, lekker dansen op een ritme. Muziek is wat iedereen nodig heeft. Daar ben je het toch wel mee eens? Laat dat gehoempapa maar de kamer inkomen.
 7. Nu alweer het laatste van dit rijtje en dit is mijn zo ongeveer mijn leven geworden. Dat is schrijven. Urenlang zit ik aan mijn bureau teksten te schrijven voor mijn blogs en mijn nieuwe verhalenserie ‘Graaf Ruben‘.

Dat zijn de dingen waar ik blij van word. Wat ik nu prettig vind, is dat ik een nieuw artikel af heb. Schrijven met deze nieuwe blog gaat veel sneller. Effectief is het nieuwe woord.

Waar word jij blij van?

Photo by Gabriel Arancibia on Unsplash

 

No votes yet.
Please wait...

10 Comments

 1. Ingrid schreef:

  Wat een leuk lijstje. Ik kan me er helemaal in vinden

 2. Hippiemeisje schreef:

  Ik lijk wel blij te worden van dezelfde dingen! 😉
  Ik vind zulke lijstjes trouwens ook altijd leuk om te lezen om om blij van te worden. 😉
  Het zijn meestal de meest eenvoudige dingen die ons blij maken, stel ik vast.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ik word ook helemaal blij van boeken. Maar dan meesta in de bibliotheek. Rijen en kasten vol met boeken. En allemaal voor Mij!

 4. Irma schreef:

  Nummero één: mooie! 🙂

 5. Sonja Grinwis schreef:

  Leuk artikel weer. Ik word al blij van jouw vrolijk gezicht en nu ook van dit leuke lijstje.
  Ik word blij van heel veel dingen, maar vooral van de momenten die ik doorbreng met mensen die me dierbaar zijn.

 6. Joanne schreef:

  Het is altijd goed om wat positieve punten voor jezelf op een rijtje te zetten!

 7. Sherry schreef:

  Deze dingen maken mij zeker ook erg blij. Ik word ook blij van lezen.

 8. Hahaha een oprechte glimlach is altijd welkom! Oh ik heb al zo lang geen Donald Duck meer gelezen. Moet ik gauw weer eens doen, want ik vond het vroeger heel leuk! En jaaaa, de zon! Ook een favoriet van me! Geniet van je dag!

 9. Jamey schreef:

  Een glimlach van een vreemde kan mij ook zo blij maken!

 10. […] maand kon op MC Kleuver Blog een lijstje lezen met zeven dingen waar ik blij van word. In dit artikel doe ik er drie bij. Niets is zo fijn als een glimlach te kunnen hebben. Hoe deze […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *