Written by 07:00 Leuke Lijstjes • 10 Comments

7 dingen waar ik blij van word | Leuke Lijstjes

Je leest nu alweer het derde artikel van Leuke Lijstjes. Het woord van dit artikel is blij. Zo meteen ga ik zeven zaken met je delen waar ik blij van word, maar wist je dat zeven het magische getal is? Dat kan toch geen toeval wezen. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik vaak met een pretbek naar je zal zitten kijken. Ik vind het heerlijk om te lachen en ben dan ook vaak goedgehumeurd. Van heel veel dingen word ik blij. Daarom zal ik voor dit artikel zeven zaken met jou delen. Lees dus nog even naar onder om ze allemaal te weten te komen.

Het lijstje van zeven dingen waar ik blij van word

  1. Een glimlach. Het is misschien wel het puurste wat een mens kan geven. Mooi vind ik het om te zien wanneer iemand zijn puurste blik geeft en mij kan laten smilen. Sommigen kunnen dat als geen ander.
  2. Het ruikt lekker, zeker als deze nieuw uit de verpakking komen. Boeken. Het liefst zou ik ermee omringd worden. Ik kan mij als een volledig persoon voelen als ik dat ene boek in mijn handen heb.
  3. Wie wil er nou niet lekker op vakantie? Mij maak je blij met een stoel op het strand, een windje dat waait en de Donald Duck. Daarvan lees ik overigens het liefste de verhalen van Dagobert Duck.
  4. Omringd zijn door mensen is iets moois, zeker als je ze zelf hebt uitgekozen: vrienden. Met hen lachen en ouwehoeren is een levensvoorwaarde. Ook iets dat mij blij maakt.
  5. Je wilt het niet alleen op vakantie, maar ook thuis in eigen land. De zon. Ik vind het heerlijk om het ochtendzonnetje op mijn gezicht te voelen wanneer ik naar het station fiets. Daar word je toch gewoon blij van?
  6. Een deuntje op de achtergrond, lekker dansen op een ritme. Muziek is wat iedereen nodig heeft. Daar ben je het toch wel mee eens? Laat dat gehoempapa maar de kamer inkomen.
  7. Nu alweer het laatste van dit rijtje en dit is mijn zo ongeveer mijn leven geworden. Dat is schrijven. Urenlang zit ik aan mijn bureau teksten te schrijven voor mijn blogs en mijn nieuwe verhalenserie ‘Graaf Ruben‘.

Dat zijn de dingen waar ik blij van word. Wat ik nu prettig vind, is dat ik een nieuw artikel af heb. Schrijven met deze nieuwe blog gaat veel sneller. Effectief is het nieuwe woord.

Waar word jij blij van?

Photo by Gabriel Arancibia on Unsplash

 

No votes yet.
Please wait...
Close