Written by 07:00 Leuke Lijstjes • 25 Comments

7 redenen waarom ik nooit naar bloggerevents ga | Leuke Lijstjes

Een collega-blogger van mij had mij verwacht dat ik te vinden was op bloggerevents. Mijn nekharen gaan hier automatisch van overeind staan. Wat heb ik te zoeken op een bloggerevent? Ten eerste zijn daar over het algemeen alleen maar vrouwen. Niet dat dat een straf is, maar ik kan mij voorstellen dat het er gek uitziet. Ten tweede val ik niet binnen het segment van de doorsnee blogger.

Geen artikelen over mode, fashion, nagellak, weekoverzichten of outfit of the day.

Sorry als ik je nu heb beledigd, maar simpel gezegd kun je dat niet op mijn blog vinden. Daarentegen wel hele leuke column, verhalenserie en dit Leuke Lijstjes. In dit artikel geef ik je mijn redenen waarom ik nooit naar bloggerevents ga.

Het lijstje van zeven waarom ik nooit naar bloggerevents ga

  1. Simpel gezegd omdat ik niet weet wanneer zij zijn.
  2. Vaak is het niet in de buurt en wil ik niet 2 uur heen en weer rijden om op het event aanwezig te zijn.
  3. Wat moet ik doen tussen al deze vrouwen? Behalve mijn zonnebril meenemen en loeren.
  4. De goodiebags die worden uitgereikt, passen toch helemaal niet bij MC Kleuver Blog.
  5. Columns worden op de meeste blogs ten uitvoer gebracht, maar er is (nog) niemand die daarover verteld. Voor zover ik zoiets heb gelezen.
  6. Er wordt bijna verplicht om een blog te schrijven over het event. Dat vond ik eerst nogal moeilijk, omdat ik geen houvast kon vinden hoe zoiets te schrijven.
  7. Pas ik tussen al deze andere bloggers? Ik ben wat dat betreft toch een beetje een apart geval. En dat mag ik over mijzelf zeggen ;-).

Photo by rawpixel on Unsplash

Natuurlijk gaat het niet om de goodiebags, maar om de informatie die je krijgt voorgeschoteld en de gezelligheid van de dag. Bij deze denk ik dat ik niet de geschikte persoon ben om mij hiertussen te begeven. Al zou het mij heel veel kunnen brengen. Mijn beeld bij zo’n dag is vooral heel veel vrouwen die van alles willen.

Even een vraag die ik graag beantwoord zou zien:

Ga jij naar bloggerevents en zou je mij dit aanbevelen?

Ik lees het graag!

No votes yet.
Please wait...
Close