Dit zijn mijn favoriete winkels | Leuke Lijstjes

Net als veel vrouwen ga ik ook graag winkelen. Aangezien mijn vrienden dit ook lezen: het is nog steeds Mitchel en geen Michelle. Hieronder lees je verder over mijn favoriete winkels. Ik dacht dat het makkelijker zou zijn om dit per categorie te doen. Vandaar dat ik 5 winkels noem in de categorieën kleding, schoenen, boeken, dagelijkse boodschappen en hobby’en. Ik ben benieuwd wat jij in gedachten hebt voor favoriete winkels.

Mijn favoriete winkels

Photo by Waldemar Brandt on Unsplash

Okay Fashion & Jeans

In mijn woonplaats is sinds vorig jaar deze kledingwinkel te vinden. Leuk om hier te gaan kijken voor je alledaagse kleding. De winkel is modern ingericht en ik ben hier al verscheidene keren geweest. Voor blousen, broeken en t-shirts. De keuze is groot genoeg en wordt regelmatig veranderd waardoor het fijn winkelen is hier. Dit is één van mijn favoriete winkels voor kleding, want ook het personeel is vriendelijk en enthousiast. In de wereld zeggen ze dat vrouwen zich ondergewaardeerd voelen, maar met kledingwinkels zijn de mannen ondergewaardeerd hoor. De vrouwenafdeling is vaak veel groter, maar gelukkig is dat hier geen probleem.

FootLocker

Ik heb lange en smalle voeten en met schoenen zoeken is dat een probleem. Herkenbaar? Gelukkig niet bij FootLocker, want die hebben een fijn assortiment. Ik heb een hekel aan schoenen die boven mijn enkels uitkomen en bij FootLocker kwam ik een paar jaar terug goed uit. De zwarte schoenen heb ik nog steeds en ondertussen heb ik een nieuw paar van deze winkel. Dit is mijn favoriete schoenenwinkel, omdat ik hier vaak snel kan slagen. Je moet weten dat ik eigenlijk niet graag schoenen pas, haha.

Het Colofon

In Arnhem zit boekenwinkel Het Colofon in de Bakkerstraat. Mocht je boekengek zijn dan moet je in deze winkel je uurtjes vertoeven. Op de benedenverdieping vind je allerlei nieuwe boeken in alle genres, maar ik vind boeken van Nederlandse schrijvers nogal ondergewaardeerd. Dat zou een leerpunt zijn voor alle boekenwinkels in Nederland. Het Colofon is mijn favoriete boekenwinkel omdat je rustig kunt snuffelen en eigenlijk altijd wel iets vind wat je mee wilt nemen. De bovenverdieping ligt vol met nog meer interessante boeken over allerlei interesses.

Albert Heijn

De dagelijkse boodschappen doe ik gewoon bij Albert Heijn. Hier heb ik 2,5 jaar gewerkt, maar door de verbouwing moet ik vaak zoeken naar producten. Gelukkig weet ik nu dat de creme fraiche verdomd vlakbij de toetjes staat. De winkel vind ik een fijne uitstraling hebben en de nieuwe methode om je boodschappen te scannen vind ik ideaal. Dat scheelt lang wachten bij de kassa.

De Action, natuurlijk!

De Action is er voor al jouw hobby’s. Denk maar aan kaartenmaken, tuinieren en andere leuke dingen. Ik denk dat veel mensen herkennen dat het leuk is om in deze winkel te neuzen. Producten pakken en artikelen terugleggen. Eigenlijk ga je de winkel niet uit zonder iets mee te nemen, want het is hier echt verleidelijk. Dat is ook de kracht van deze winkel, schat ik. Ze hebben altijd iets wat je juist niet zoekt. Ja, toch?

Wat zijn jouw favoriete winkels?

Mijn favoriete winkels
Boekenshop

Photo by chuttersnap on Unsplash

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. Manon schreef:

    Gek he dat je zo’n voorkeur kan hebben voor een supermarkt. Soms moet ik naar de Jumbo en dat voelt zo raar haha.

  2. Silje Fyhn schreef:

    Eigenlijk dezelfde winkels, alleen de Zara niet voor mezelf. Ik slaag dan weer beter bij Miss Etam. Maargoed, heb ook een grotere maat nodig ?? Mijn schoonouders nemen voor Luuk heel veel kleding mee uit Frankrijk ieder jaar. Het is daar goedkoop en van hele goede kwaliteit. En zijn leeftijdsgenootjes lopen niet in dezelfde kleding. Dat vind ik dan weer leuk ?? Joyce onlangs geplaatst Fotodagboek: Avondjes uit en toch niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *