Written by 06:00 Leuke Lijstjes • 10 Comments

Drie liefdevolle cadeaus voor kerst | Leuke Lijstjes

Ben jij bezig met het zoeken van cadeaus? In deze blog geef ik jou drie liefdevolle ideeën. Zo maak je de kerst dit jaar pas echt romantisch. Daarbij vind je onderaan een kortingscode voor de gedichtenbundel Jij die ik in november heb uitgegeven.

1. Een romantisch uitje naar de bioscoop

In elke stad is wel een bioscoop te vinden. De bioscoop is altijd een goed idee om naartoe te gaan. Zeker met je vriend of vriendin. Geef daarom je maatje eens een bon om mee te gaan naar de bioscoop. Pak de bioscoopbon in met een papiertje en een lintje. Om het helemaal af te maken kun je hierbij natuurlijk een eigen berichtje bijdoen. Vertel de gelukkige wat je voor hem of haar voelt. Dat maakt de kerst onvergetelijk.

2. Organiseer zelf een picknick

Dit tweede idee is misschien meer iets voor de lente, maar waarom niet met kerst? Deze feestdagen staan in het teken van het leven, van de liefde en al het moois op aarde. Mij lijkt het een verliefd idee om in het bos elkaar bonbons in de mond te schuiven en te proosten op de liefde en het leven. Dat is toch een liefdevol cadeau? Spreek af om elkaar een kaart te geven met een persoonlijke boodschap. Dan is het toch helemaal goed? Is het te koud? Ga dan naar het pannenkoekenhuis. Net zo lekker!

3. Gedichtenbundels!

Het laatste jaar heb ik er veel gekocht en gelezen. Maaar… ik heb er ook één zelf geschreven. Mijn gedichtenbundel Jij staat vol met lieve gedichten die jij aan je vriend, vriendin, man of vrouw wilt voorlezen. Alle gedichten heb ik  persoonlijk geschreven voor een persoon of met heel veel geluk de woorden aan elkaar laten rijmen. Ben je benieuwd? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Actie

In deze mooie decemberdagen krijg je van mij korting op de gedichtenbundel Jij. Bestel jij tussen 8 en 22 december een gedichtenbundel? Dan heb jij de 10 procent korting te pakken! Dat is toch een hele euro. De code kerstkortingjij is nu te gebruiken in de webshop. Ben jij de eerste?

No votes yet.
Please wait...