Luisteren, maar niet naar deze personen

Naar wie wil jij niet luisteren? Bladiebladieblabla. Je herken het vast. Naar sommige mensen wil je niet luisteren en het ergste is dat je er niks aan kunt doen. Je komt ze overal tegen. Van de televisie tot op de radio en in de krant. De uitspraken van onderstaande mensen kan ik niet aanhoren. Ik vind het echt vreselijk. Iedereen heeft natuurlijk een eigen mening en dit is die van mij. Alvast sorry, maar ik ga even gal spugen.

Jeroen van der Boom

Echt waar en ik maak geen grap, want als ik zijn muziek hoor, gaat er een andere zender op. Jeroen van der Boom zingt Nederlands, maar is door mij één van de meest gehate Nederlanders. Eigenlijk is dat knap want ik luister alleen maar onze eigen Nederlandse nummers. Als ik naar Jeroen kijk, vind ik hem overkomen als een kwal. Sorry dat ik het zeg en ik wil geen gal over hem spugen, maar ik vind hem gewoon echt niet leuk.

Geert Wilders

Waarschijnlijk is niet iedereen het met mij eens, maar Geert Wilders mag ook weg. Zijn ideeën over hoe Nederland in elkaar moet zitten, liggen simpelweg niet in mijn straatje. De uitspraken van Geert kunnen als kwetsend worden opgevat voor meerdere menigten in ons land. Daarbij kwam het optreden van het lijsttrekkersdebat welke werd gehouden vlak na de aanslag in Utrecht. Echt ongelooflijk hoe mensen daarover kunnen praten. Bah.

Anouk

Echt, Anouk is de koningin van de beledigende opmerkingen. Het programma waarin ze als jury optreedt, heb ik niet vaak gezien, maar dat hoeft van mij ook niet. Naar de opmerkingen van Anouk zou ik niet willen luisteren, maar haar nummer Dominique vind ik geweldig.

Ik ga kapot als ik jou met die andere wijven zie
En wat ze ook beweren, nee, zij zijn het niet
Ik kan niet voor altijd wachten, kom nou alsjeblieft

Dominique van Anouk

Jeroen, Geert en Anouk wil ik toch liever niet ontmoeten, maar misschien jij wel?

Luisteren, maar niet naar deze personen

Naar wie wil jij niet luisteren?

No votes yet.
Please wait...

10 Comments

 1. Ik denk dat het echt een zeer goed idee is om niet naar iedereen te luisteren :-). Ik probeer me vooral ook af te schermen van trollen op Facebook en het internet. Het gif dat daar soms wordt losgelaten…
  Mocht ik Facebook niet nodig hebben voor mijn blog en webshop, ik was er al lang van weggegaan…

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Hmm, dat is wel een interessante vraag en ik zit nu te denken… Ik kan eigenlijk niet meteen iemand bedenken bij wie ik bijvoorbeeld zou ‘wegzappen’ als die in beeld komt. Maar mensen beledigen, zoals blijkbaar Anouk doet, vind ik niet oké.

 3. Mandy schreef:

  Jeroen van der boom kan ik wel naar luisteren en eigenlijk heb ik 0,0 met nederlandse muziek. Ik kan me ook wel vaak vinden in punten en uitspraken van geert wilders. Anouk heb ik ook niks mee. Grappig he, dat meningen zo kunnen verschillen

 4. Deborah schreef:

  Dat is nu zo leuk aan mensen. Sommige durven zich uit te drukken zonder zich druk te maken over de mening van een ander. Heb ik vooralsnog geen problemen mee.
  Waar ik wel problemen mee heb zijn die simpele reclames met moeilijke woorden. Om ons te laten geloven dat hun product echt, maar dan ook echt heel goed is!! Oh en dan die walgelijke “Tamaris” schoenen en Seat en Sofa banken, wat een k*t reclame’s zijn dat!

 5. Skincarebynaomi schreef:

  Haha je hebt dezelfde hatelijke Nederlanders als mij, al vind ik Jeroen van de boom nog het minst erg. Gerard Joling vind ik ook bepaalt niet mijn favoriet…

 6. Mariëlle schreef:

  haha naar wie ik wil luisteren, naar geen van deze mensen. Ik denk dat het erg belangrijk is om goed te leren luisteren naar je eigen innerlijke stem. Veel mensen laten zich overschreeuwen door de media of door wat mensen om hun heen vinden. Een eigen mening is ontzettend belangrijk. Overigens vind ik sommige nummers van Anouk ook erg goed! Maar de manier van communiceren, totaal niet mijn ding!

 7. Jouvence.nl schreef:

  Mark Rutte 😉 Maar inderdaad ook niemand uit jouw lijstje.

 8. Linda schreef:

  Ze komen zelfs in de beste families voor 😅

 9. Amy schreef:

  Herkenbaar dit! Ik ben niet zo heel erg bekend met de mensen van jouw lijst of de uitspraken die ze doen (behalve Wilders dan, die kennen we hier in BE ook) maar ik heb zelf ook een heleboel mensen die ik echt niet kan aanhoren, vaak ook politieke figuren.

 10. Haha, ik zou ook niet naar iedereen luisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *