Written by 05:32 Leuke Lijstjes • 10 Comments

Luisteren, maar niet naar deze personen

Luisteren, maar niet naar deze personen

Naar wie wil jij niet luisteren? Bladiebladieblabla. Je herken het vast. Naar sommige mensen wil je niet luisteren en het ergste is dat je er niks aan kunt doen. Je komt ze overal tegen. Van de televisie tot op de radio en in de krant. De uitspraken van onderstaande mensen kan ik niet aanhoren. Ik vind het echt vreselijk. Iedereen heeft natuurlijk een eigen mening en dit is die van mij. Alvast sorry, maar ik ga even gal spugen.

Jeroen van der Boom

Echt waar en ik maak geen grap, want als ik zijn muziek hoor, gaat er een andere zender op. Jeroen van der Boom zingt Nederlands, maar is door mij één van de meest gehate Nederlanders. Eigenlijk is dat knap want ik luister alleen maar onze eigen Nederlandse nummers. Als ik naar Jeroen kijk, vind ik hem overkomen als een kwal. Sorry dat ik het zeg en ik wil geen gal over hem spugen, maar ik vind hem gewoon echt niet leuk.

Geert Wilders

Waarschijnlijk is niet iedereen het met mij eens, maar Geert Wilders mag ook weg. Zijn ideeën over hoe Nederland in elkaar moet zitten, liggen simpelweg niet in mijn straatje. De uitspraken van Geert kunnen als kwetsend worden opgevat voor meerdere menigten in ons land. Daarbij kwam het optreden van het lijsttrekkersdebat welke werd gehouden vlak na de aanslag in Utrecht. Echt ongelooflijk hoe mensen daarover kunnen praten. Bah.

Anouk

Echt, Anouk is de koningin van de beledigende opmerkingen. Het programma waarin ze als jury optreedt, heb ik niet vaak gezien, maar dat hoeft van mij ook niet. Naar de opmerkingen van Anouk zou ik niet willen luisteren, maar haar nummer Dominique vind ik geweldig.

Ik ga kapot als ik jou met die andere wijven zie
En wat ze ook beweren, nee, zij zijn het niet
Ik kan niet voor altijd wachten, kom nou alsjeblieft

Dominique van Anouk

Jeroen, Geert en Anouk wil ik toch liever niet ontmoeten, maar misschien jij wel?

Luisteren, maar niet naar deze personen

Naar wie wil jij niet luisteren?

No votes yet.
Please wait...
Close