Written by 07:00 Leuke Lijstjes • 16 Comments

Shoplog | Dit heb ik gekocht in Italië | Leuke Lijstjes

In Italië waren genoeg mogelijkheden om te kunnen winkelen. Hierbij kun je denken aan grote winkelcentra, binnensteden of de wekelijkse kramen van de markt. In dit artikel laat ik je de artikelen zien die ik in Italië heb geshopt. De foto’s zijn echter wel in Nederland gemaakt. Als je het leuk vind om te zien wat ik heb gekocht of gekregen van De Bank, kijk dan hieronder snel verder.

Wanneer ik ga winkelen in Nederland of in het buitenland, draag ik meestal een sportieve schoudertas. Dit tasje vind ik handig voor mijn portemonnee, kaarthouder, een rolletje pepermunt en een extra plastic tas. Dat scheelt alweer 5 cent. Daarnaast zie je op de onderstaande foto ook een portemonnee. Deze twee artikelen heb ik gekocht op de markt. De portemonnee heeft voldoende vakken waar ik geld in kan doen, maar ook stempelkaarten van verschillende winkels. Die ik tenslotte dan weer vergeet.

Foto van schoudertas/portemonnee

Bij een souvenirswinkel in Gatteo a Mare heb ik deze uil gekocht. Hier werd duidelijk dat Italianen duidelijk een zuiders temperament hebben. Met twee personen duurden het inpakken van vier cadeautjes bijna 15 minuten. Gewoon een heel kwartier om vier dingen in te pakken. Zoals je misschien nu wel weet ben ik ontzettend gek op uilen. Vorige week kon je lezen waarom ik van uilen houd. Deze uil vond ik wat apart. Zo met de gouden randen en versiering. Die had ik nog niet in de collectie.

Foto van de uil

Een ander ding dat ik leuk vind, is Harry Potter. Ik kon het natuurlijk niet laten om ook daarvan spul mee te nemen. Zo kocht ik twee toverstokken (Severus Snape en Olivander), een agenda, een t-shirt uit San Marino en een agenda die ik heb meegenomen van de Iper. Dat is een supermarkt die twee keer de omvang heeft van een Albert Heijn XL. Mega dus. Ook deze artikelen kun je op te foto’s hieronder vinden. Ik heb dus al aardig geshopt. Het Harry Potter boek is in het Italiaans. De taal kan ik niet, maar is leuk voor de verzameling.

Foto van Harry Potter collectie

Dan de laatste foto en die komt uit San Marino. Wat je hier ziet zijn kaarsen die daar ambachtelijk worden gemaakt. Alle producten die worden verkocht zijn van kaars gemaakt. Zo ook deze uil en eentje met het logo van San Marino. Ze hebben er ook kaarsen van Maria, verschillende vormen zoals bloemen en kerstbomen. Mooi voor op tafel. Mijn zusje heeft een lamp gekocht. Je raadt het al. Allemaal gemaakt van kaars.

Dit is mijn shoplog van dit jaar. Hopelijk vond je het een leuk inkijkje.

Shop jij graag op vakantie?

No votes yet.
Please wait...
Close