Snacks die ik eet als ik mij verveel | Leuke Lijstjes

Je herkent het sowieso. De hele week heb je gewerkt en op vrijdagavond zit je voor je uit te staren naar het beeldscherm. Je hoort iets bewegen en je hoofd draai je langzaam naar rechts. Het komt uit de kelderkast. Oh nee. Een gegrom vanuit je buik vult de lege kamer en dat is niet het enige wat er leeg is. Je denkt: ach, het weekend is begonnen. Met één stap sta je bij de kelderdeur, want je wilt zo snel mogelijk iets te hebben. Boodschappen zijn net gedaan dus de keuze is reuze. Dit zijn mijn favoriete snacks voor als ik mij verveel.

1. Favoriete snack: chips

Het liefste trek ik een zak chips van het rek af, want daarvan zijn zulke lekkere smaken. Na een volle zak chips zit ik trouwens wel vol, maar die zak gaat leeg hoor. Herken je dat? In een grove schatting denk ik dat ik 10 zakken chips per maand leeg eet, in mijn eentje. Dat is veel te veel, maar ik vind het fijn om wat te kunnen knabbelen. Chips leent zich daar uitermate goed voor. Mijn favoriete snack is ribbel paprika gevolgd door Patatje Joppie.

2. Chocolade

Er is een reden waarom ik altijd zo vrolijk kan zijn en dat is: chocolade. Een paar jaar terug zat ik in de zon te bakken toen ik een beetje begon te trillen. Ik wist meteen waarom het niet goed zat. Gelukkig was de redding bij de tent. Een lekkere Mars lag in de koelkast op mij te wachten. Wellicht heb ik een kleine verslaving aan chocolade? Mijn favoriet is de Milka karamel, maar ook de Rittersport met rozijnen is een favoriete snack.

3. Toastjes

Voor een gezellige avond zijn toastjes misschien het beste idee. Ik vind het altijd een knus gevoel geven als je een toastje kunt smeren. Daarom staat deze bij mijn favoriete snacks. Ik houd namelijk van een knusse sfeer. De snack is te besmeren met kipsaté, kerrie of met heksenkaas, want dat is pas lekker.

Heb jij al honger gekregen van dit artikel? Dan rest mij nog maar één ding: ren naar de kelderkast en pak je favoriete snack.

Houdoehoje!

Snacks die ik eet als ik mij verveel
No votes yet.
Please wait...

20 Comments

 1. marjolein schreef:

  Zo niet goed om hier over te schrijven, ik krijg spontaan zin in al dit lekkers! tja een lijstje dat ook voor mij op gaat!

 2. Janet schreef:

  Oh lekker zeg. Ik ben echt een snoepkont dus ik snack regelmatig met chocolade of snoep. Toastjes doen het ook altijd goed, ik vind brie of een lekkere salade erop altijd lekker. In de categorie chips vind ik Nibbit en Mama Mia’s erg lekker!

 3. Mandy schreef:

  Heerlijke blog! Pringles heeft tosti chips en dat is echt de leven haha! Ik eet altijd crackers, en soepstengels, jup ik weet het. Ik heb het ook altijd bij me of in de vrachtwagen/auto liggen.

 4. Girls-Things schreef:

  Ik eet graag Engelse drop, haha. Zo lekker!

 5. Amy schreef:

  Chips is echt mijn guilty pleasure maar ik mag het helaas niet meer zo vaak eten. Daarom snack ik nu maar gewoon op een stuk fruit, haha!

 6. lodi schreef:

  chocolade, heb ik nooit, maar in chipsof toastjes echt wel, ik probeer het wel zo veel te beperken.

 7. priscilla schreef:

  Ik ben echt een verslaafde chips eter, haha. Zelfs als ik geen honger heb (of trek) dan eet ik zo een hele zak leeg. Zo slecht.

 8. natalie schreef:

  Haha ik herken het zo, al ben ik meer een zoetekauw en is mijn goesting in chips gelukkig wat minder! Wat ik pas ontdekte als snack: bevrozen framboosjes!

 9. Angela schreef:

  Ik snack niet uit verveling en ben niet zo’n chips eter, maar zelf gemaakte popcorn met eigen kruiden vind ik erg fijn zo nu en dan.

 10. Linda schreef:

  Zelf zal ik de chocolade omruilen voor een bak vers fruit! Niet echt lady like maar wel heul erg lekker haha!

 11. Juliette - Strongbody.nl schreef:

  Hahaha leuk lijstje! Mij kan je ook blij maken met chips. Ook ribbelchips maar dan in naturel smaak. En ja…wie houdt niet van chocola!

 12. Nadia schreef:

  Chocolade, absoluut chocolade! En dan het liefste karamel zeezout… Heerlijk ! Al zijn al die verschillende soorten paas eitjes op dit moment ook onweerstaanbaar 😉 Of het altijd snoepen uit verveling is weet ik niet, maar als ik al wat snack is het chocolade haha

 13. Chantal schreef:

  Hahaha een feest ter herkenning! Hier heb ik in het weekend zo vaak last van. Maar ik hoor altijd de kaasjes vanuit de koelkast roepen… Eet mij, eet mij. hahaha

 14. Liset schreef:

  Oeh, mijn favoriete ‘snack’ is chocolade en tortilla’s met kaas..Jum!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *