Written by 06:17 Leuke Lijstjes • 20 Comments

Snacks die ik eet als ik mij verveel | Leuke Lijstjes

Snacks die ik eet als ik mij verveel

Je herkent het sowieso. De hele week heb je gewerkt en op vrijdagavond zit je voor je uit te staren naar het beeldscherm. Je hoort iets bewegen en je hoofd draai je langzaam naar rechts. Het komt uit de kelderkast. Oh nee. Een gegrom vanuit je buik vult de lege kamer en dat is niet het enige wat er leeg is. Je denkt: ach, het weekend is begonnen. Met één stap sta je bij de kelderdeur, want je wilt zo snel mogelijk iets te hebben. Boodschappen zijn net gedaan dus de keuze is reuze. Dit zijn mijn favoriete snacks voor als ik mij verveel.

1. Favoriete snack: chips

Het liefste trek ik een zak chips van het rek af, want daarvan zijn zulke lekkere smaken. Na een volle zak chips zit ik trouwens wel vol, maar die zak gaat leeg hoor. Herken je dat? In een grove schatting denk ik dat ik 10 zakken chips per maand leeg eet, in mijn eentje. Dat is veel te veel, maar ik vind het fijn om wat te kunnen knabbelen. Chips leent zich daar uitermate goed voor. Mijn favoriete snack is ribbel paprika gevolgd door Patatje Joppie.

2. Chocolade

Er is een reden waarom ik altijd zo vrolijk kan zijn en dat is: chocolade. Een paar jaar terug zat ik in de zon te bakken toen ik een beetje begon te trillen. Ik wist meteen waarom het niet goed zat. Gelukkig was de redding bij de tent. Een lekkere Mars lag in de koelkast op mij te wachten. Wellicht heb ik een kleine verslaving aan chocolade? Mijn favoriet is de Milka karamel, maar ook de Rittersport met rozijnen is een favoriete snack.

3. Toastjes

Voor een gezellige avond zijn toastjes misschien het beste idee. Ik vind het altijd een knus gevoel geven als je een toastje kunt smeren. Daarom staat deze bij mijn favoriete snacks. Ik houd namelijk van een knusse sfeer. De snack is te besmeren met kipsaté, kerrie of met heksenkaas, want dat is pas lekker.

Heb jij al honger gekregen van dit artikel? Dan rest mij nog maar één ding: ren naar de kelderkast en pak je favoriete snack.

Houdoehoje!

Snacks die ik eet als ik mij verveel
No votes yet.
Please wait...
Close