Written by 06:08 Leuke Lijstjes • 25 Comments

3 keer supergoed werkende edelsteen | Leuke Lijstjes

3 keer supergoed werkende edelsteen

Al een tijd ben ik bezig met een ontdekkingstocht naar edelstenen. Niet iedereen gelooft het, maar ik wel. Ik geloof dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Soms moet je voor dingen openstaan en dat heb ik gedaan. Er zit namelijk een verschil in gevoel en verstand. Mijn verstand zegt dat stenen maar één werking kunnen hebben en dat is erosie. Mijn gevoel zegt dat ik mij meer kan ontspannen of openstellen bij de juiste steen om mijn nek. Hieronder vind je 3 keer een supergoed werkende edelsteen.

Het lijstje van drie met supergoed werkende edelstenen

De almachtige amethist

De amethist noem ik niet voor niets almachtig. Paars is mijn lievelingskleur en de werking van deze steen is voor mij niet meer te missen. De kleur paars correspondeert met het voorhoofdchakra dat staat voor de geest. En daar heb ik me toch regelmatig last van. Vaak leg ik de amethist op het derde oog en probeer ik in gedachten een verbinding te vormen waardoor ik mijn gedachten naar de steen kan transporteren. Ik had eerder willen weten dat dit voor mij zou werken.

De communicatieve carneool

Carneool is oranje van kleur en correspondeert hiermee met het chakra dat is gelegen in de onderbuik. De edelsteen heeft een goede werking wat betreft communicatieve zaken. Als ik de steen om mijn nek draag voel ik mij sterker in de schoenen staan en heb ik minder moeite om het gesprek aan te gaan. Een paar andere woorden die corresponderen met deze supergoed werkende edelsteen zijn moed, creativiteit en wilskracht.

De luie lapis lazuli

Een lapis lazuli heeft een blauwe kleur, maar ik noem het liever een sterrenhemel. De blauwe steen komt oorspronkelijk uit Afghanistan en doet mij denken aan de sterrenhemel door de gouden stipjes erop. Lapis lazuli is voor mij een supergoed werkende edelsteen door de eigenschap dat het je rustig maakt en zo sneller in slaap kunt vallen. Twee andere kenmerken zijn het geven van innerlijke wijsheid en je te uiten zoals je bent.

In het kort weet je nu welke drie edelstenen er voor mij goed werken. Heel veel mensen vinden het gek, spannend of ze denken dat je niet spoort. Dat is helemaal niet erg. Als het maar voor jou werkt, lijkt mij.

Gebruik jij weleens edelstenen?

3 keer supergoed werkende edelsteen
No votes yet.
Please wait...
Close