Levensherinnering | De start van 2018 en dromen

Maandag luidden wij massaal het nieuwe jaar in. De start van 2018 is goed begonnen. Voor dit jaar heb ik geen goede voornemens. Ik heb niet eens de moeite genomen om hierover na te denken. In plaats hiervan heb ik dromen. Dromen kun je het hele jaar aanpassen en wanneer je een droom hebt verwezenlijkt, dan komt vanzelf de volgende weer.

Mijn dromen voor 2018 op een rij: 

 • Een geschikte werkplek vinden. Hier ben ik met mijn jobcoach al heel druk mee bezig. Afgelopen woensdag ben ik op kennismakingsgesprek geweest. Dat ging goed. Het gesprek ging vlot en ik had eigenlijk mijn jobcoach niet nodig. Later deze maand volgt een sollicitatiegesprek. Waar het is houd ik nog even voor mij. Dat is voor nu druk verlagend.
 • Meer afspreken met vrienden. Leuke dingen doen. Soms schiet het er toch wel eens bij in. Relaties behouden is een noodzaak in deze tijd. Anders zit ik de hele dag voor een scherm. Wat nu eigenlijk ook al is. In 2018 wil ik meer tijd besteden aan mijn vrienden.
 • Het nieuwe jaar lijkt uitstekend geschikt om mij meer te verdiepen in allerlei zaken. Zo vind ik het leuk om mij bezig te houden met de werking van stenen en tarotkaarten. Af en toe pak ik ze er even bij om te schudden. Het is indrukwekkend om te zien hoe het altijd weer klopt.
 • 2018 dient een creatief jaar te worden. Zo wil ik mij meer bezig houden met het maken van schilderijtjes en andere creatieve dingen. Op Pinterest heb ik hier een speciaal bord voor aangemaakt. Ook handlettering hoort in dit rijtje thuis.
 • Voor mijn blog heb ik ook enkele dromen. Ik zou het onwijs tof vinden als mijn columns 200 keer worden gelezen. Dat zou echt vet zijn. Daarvoor moet ik denk ik wel even een plannetje schrijven. Daarnaast zou ik mij meer willen verdiepen in SEO. Daar kan ik nog veel over leren. Ik doe er tenslotte bijna niets mee. Als laatste zou ik dit jaar graag mijn eigen domeinnaam willen hebben 🙂
 • Schrijven, schrijven en nog meer schrijven. Ik doe het heel vaak en graag. In 2018 zou ik mijn nieuwe verhalenserie, Graaf Ruben, graag afmaken. Ik mag dan wel een beetje gaan doorschrijven nu.

Dit zijn mijn dromen voor 2018. Heel realistisch als je het aan mij vraagt. Ik ga ervoor.

Voor nu een huiselijke mededeling. De zaterdagen krijgen een nieuw jasje op mijn blog. Ik ga werken in blokken van vier. Dit ziet er vanaf nu als volgt uit:

 • De eerste zaterdag een Levensherinnering. 
 • De tweede zaterdag een blog over Typische autistische trekjes.
 • De derde en vierde zaterdag een gastblog. Als jij graag een artikel voor mij wil schrijven, stuur mij gerust een berichtje.

Cheers!

No votes yet.
Please wait...

14 Comments

 1. Marleen schreef:

  Mooie voornemens nog de beste wensen 🙂

 2. kool-family schreef:

  Ik wens je heel veel succes met je werk- en schrijfplannen voor het komende jaar.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Tarotkaarten heb ik ook. Ik vind ze intrigerend, maar vraag me ook altijd wel af of je er niet precies in leest wat je zelf graag wilt….

 4. margo vonk schreef:

  Leuk. Mijn jaar ben ik ook begonnen met mijn dromen te inventariseren. Ik heb er veel!!!
  Succes met je streven om 200 lezers aan je te binden.

 5. Leuk dat er meer gastblogs aankomen, maar ik kijk toch meer uit naar jouw leuke verhalen 😁 Succes met het vinden van een leuke werkplaats.

 6. Miss Laris schreef:

  Wat een mooie dromen!
  Ik wens je een heel mooi 2018 en zorg dat je jouw dromen uit laat komen want dat heb je grotendeels zelf in de hand!

 7. Hopelijk vind je een leuke job die goed te combineren valt met het schrijven en die je met plezier kan doen! Heel veel succes met de gesprekken!

 8. wat een heerlijke voornemens voor het nieuwejaar. Creatief zijn en social bezig zijn staat ook op mijn lijstje. Laat het nieuwe jaar komen!

 9. mamasliefste schreef:

  Wat een mooie dromen en ik hoop dat je ze allemaal zult waarmaken in 2018

 10. mamaisthuis schreef:

  Ik hoop dat je via je jobcoach de ruimte krijgt om dicht te blijven bij je creativiteit! De dromen die je hier beschrijft zijn allemaal creatief en het zou zonde zijn als de druk naar het vinden van werk dat in de weg staat, succes in elk geval!

 11. reislustig.be schreef:

  Veel mooie dromen voor 2018 🙂 Ik wens je een fantastisch jaar, met veel dromen die realiteit worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *