Written by 06:00 Levensherinneringen • 29 Comments

Levensherinnering | Terug naar Kerst

Nog drie maanden moeten we wachten tot het grootste feest van het jaar: Kerst. Graag neem ik jullie mee naar een aantal activiteiten die ik heb gedaan tijdens deze feestdagen.

  • Bios. Keer op keer gingen we tweede kerstdag naar een leuke film. Dit eigenlijk al sinds dat ik klein was. Nu gaan we meestal iets anders doen. Wat dacht je van Chinees eten, of naar de wok. Als het maar eten is. Haha.
  • Cadeautjes. Doodzenuwachtig zat ik te wachten tot we zouden beginnen met het open maken van de presents. Elk jaar dijde de stapel een beetje uit. Natuurlijk erg leuk om met een volle tas naar huis te lopen, maar het duurde erg lang voordat iedereen alles had uitgepakt. Nu krijgen we elk jaar een groot cadeau. Woehoe.
  • Gourmetten. Alsof we het net hebben uitgevonden. Ik heb een hele leuke familie waar ik graag mee ga eten. In een tent in de buurt kun je heerlijk gourmetten. Met allerlei soorten vlees. Ik houd van vlees. En van stokbrood met kruidenboter.
  • Bowlen. Deze staat natuurlijk ook in de favorieten. Heel veel mensen gaan bowlen met de feestdagen. Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven. Echter ben ik nooit degene die wint. Ik kom niet eens in de buurt.
  • Sfeer. Dat is typisch kerst. De chocolaatjes liggen op de tafel, de lampjes branden door het hele huis (bij ons tenminste)  en de kerstboom geeft zijn eigen sfeer. Heerlijk om te zien dat alles versierd is.

Ik heb even geteld hoor. Het is nog 94 dagen wachten tot Kerst. Och, nog even en dan tuigen we de kerstboom weer op, zingen we de alom bekende liedjes en winkelen we door lichtjes versierde straten. Mijn geluk kan niet meer op. Zal ik alvast beginnen met het maken van mijn wishlist?

Nog 94 dagen de tijd om na te denken wat ik een ander schenken zal.

Terug naar Kerst.

No votes yet.
Please wait...
Close