Over MC Kleuver Blog

MC Kleuver

Over mij

Mijn naam is Mitchel, ik ben 27 jaar en ik woon in een dorp aan de Veluwezoom. Bij mij is het bos en de rivier altijd dichtbij. Op de basisschool was schrijven mijn favoriete vak. Dat schreef ik In ieder vriendenboekje. Dat is niet veranderd. Nog altijd schrijf ik op dagelijkse basis mijn gedachten uit.

Mijn leven in een notendop: in het werkzame leven ben ik communicatieplanner. Als vrijwilliger heb  ik mij verbonden aan scouting en GroenLinks. In mijn vrije tijd fotografeer ik tijdens de wandelingen die ik maak. Mijn motto is:    

Smile again

Over mckleuver.nl

In 2016 ben ik deze blog begonnen. In de tussentijd heb ik columns, artikelen, fantasie en gedichten geschreven. Mijn blog is de start geweest van mijn creatieve werkplaats: De Paarse Uil.

Woordenbrij

Columnist | Blogger | Dichter | Teksten

Plant | Natuur | Bos | Paars | Veluwe | Camera | Fotografie | Schrijven | Gedicht | Tulp | Wandeling | Madelief | Gelderland | Geschiedenis | Zonaanbidder | Notitieboek | Energetisch | Chakra | Komedie | Autisme | Misofonie

Handige links

Logo MC Kleuver Blog
No votes yet.
Please wait...

1 Comment

  1. […] Benieuwd naar MC Kleuver? Bezoek dan zijn blog. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *