Over MC Kleuver Blog

MC Kleuver

Over mij

Zwart haar, fonkelende ogen en altijd die lach. Dat ben ik! Ik ben Mitchel, 26 jaar en woon aan de rand van de Veluwe. Het liefste ram ik de hele dag op het toetsenbord, maar ook met een pen in mijn hand ben ik gelukkig. Daarnaast maak ik graag creatieve dingen met ecoline, ga ik graag fotograferen in het bos en ben ik een (beetje nep)scout.

Over deze blog

Ik schrijf met plezier en passie mijn artikelen. Twee keer per week kun je een nieuw schrijfsel van mij lezen. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk een planning aan te houden:

 • Maandag: Column
 • Vrijdag: Artikel

Columns

Elke donderdag heb je de mogelijkheid om een nieuwe column te lezen. Mijn gevoel, gedachten of wat er is gebeurd, komt hierin terug. Het liefste schrijf ik persoonlijk met een vrolijke noot, maar helaas gaat dat niet altijd lukken. Een ander onderwerp is chocolade of eten in het algemeen. Dat doet het altijd goed.

Handige links

Logo MC Kleuver Blog
No votes yet.
Please wait...

4 Comments

 1. […] Benieuwd naar MC Kleuver? Bezoek dan zijn blog. […]

 2. Vervelende vrienden ;-) schreef:

  Waar is de MC quiz?

 3. Manon schreef:

  Leuk dat je je zelf zo voorstelt. Ik vind het altijd interessant om diegene achter de blog iets beter te leren kennen!

 4. jacqueline schreef:

  leuk je te lezen. Ik zal de irritante vraag nooit meer stellen. šŸ™‚

  groet, Jacqueline http://www.happyspider.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *