Welkom en leuk dat je meer over mij wil weten. Op deze pagina zal ik je een inkijkje geven in wie ik ben en wat ik doe.

www.mckleuver.nl

In 2015 ben ik onbezonnen begonnen met het schrijven van columns. Wekelijks deelde ik deze op een blog. Na vier maanden ben ik hiermee gestopt, maar. Aan het einde van januari 2016 begon het bloed om mijn schrijfsels te delen weer te kriebelen. Ik heb zeker nog een week getwijfeld om een nieuwe blog te starten. Maar dan toch. Op 3 februari 2016 ging MC Kleuver Blog de lucht in. Zo begon ik met delen van nieuwe columns, eigen geschreven songteksten en De Top, waarin ik mijn favorieten deelden. De columns zijn gebleven. De laatste twee categorieën zijn vervangen. Nu kun je wekelijks genieten van fantasieverhalen, columns, vragenlijstjes en De échte MC Quiz!

 

De Jongen

Een uitdaging is wat ik nodig had. Schrijven is wat ik leuk vind. Dat werd een goede combinatie en alles start met een idee. In 2015 ben ik begonnen met het schrijven van een verhalenserie. De serie telt 154 korte verhalen dat samen één verhaal tot stand brengt. In het kort:

De Jongen is samen met zijn familie nauw verweven met heksen en tovenaars. Elk familielid is in het bezit van een magische ring. Zij zijn hiermee in staat om spreuken uit te voeren. De familieband is (h)echt. Ook wanneer de Spaanse tovenaar Velasquez hun leven overhoop gooit. De tijden voor de familie veranderen en de zekerheid voor een mooie toekomst neemt af. Ze voelen zich gevangen in het dorpje Mechelstein, maar het leven gaat door. Wat zal de familie doen om te voorkomen dat hun dierbaarste schat verloren gaat?

De verhalenserie is uitgebracht als e-book. Meer informatie is hier te vinden.

 

Meer hobby’s

Uiteraard is er meer. Er is altijd meer. Zo vind ik het leuk om creaties te maken in mijn bullet journal. Dat is heerlijk ontspannend. Ook ben ik vaak in voor het maken van een wandeling. Het liefste loop ik dan met mijn camera door de bossen om te zien of ik een Schotse Hooglander op de foto kan zetten. Daarnaast verspil ik mijn tijd graag met het maken van plattegronden. Hier gaat mijn fantasie inzitten. Zo heb ik verschillende versies gemaakt van een toverschool. Elke keer weer anders. Ook voor de verhalenserie die ik heb geschreven, heb ik verschillende plattegronden gemaakt van dorpen en woningen.

 

Scouting

Zoals ik zei is er altijd meer. Sinds 2004 ben ik lid van scouting. Als welp ben ik begonnen en via de scouts en explorers ben ik doorgegroeid naar de roverscouts. Dat is niet het enige wat ik doe. Sinds november 2013 ben ik leiding bij de bevers. Zo heb ik alle speltakken gehad. Scouting is voor mij divers en leuk. Hier zijn mijn vrienden en het is een geweldige invulling van mijn tijd.

 

Werk

Het is een pittige zoektocht geweest en heeft lang geduurd voordat ik iets had gevonden. Ik heb bij elkaar geteld bijna drie jaar thuisgezeten, maar ik heb iets gevonden. Sinds eind februari 2018 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij de provincie Gelderland. Weer een nieuwe uitdaging waar ik mij goed in kan verdiepen.

 

Zo, nu weet je toch al weer wat meer over mij hé! Leuk dat je het hebt gelezen en kijk gerust even verder op mijn blog.

 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, schroom niet om mij een mailtje te sturen. Dit kan naar: contact@mckleuver.nl.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *