Written by 14:00 Samenwerking • 15 Comments

Favoriete houten horloges: kersenhout van Greenwatch

favoriete houten horloges

Zonder horloge voel ik mij naakt en weet ik niet goed wat te doen. Een horloge is een functioneel item om je pols, maar kan ook als eyecatcher gebruikt worden. Even bij je vrienden pronken dat je iets nieuws hebt. Dat is geen schande. Een horloge moet fijn aanvoelen, niet zo gemakkelijk afglijden, maar ook zeker je pols niet afknellen. Het design is uiteraard ook van belang in combinatie met het voornaamste: goed kunnen aflezen hoe laat het is. Ben jij nog op zoek naar een mooi horloge? Mijn nieuwste exemplaar komt van Greenwatch.

Wanneer ik ’s ochtends mijn horloge dichtklik, voelt het als een bevestiging dat de tijd nog doortikt. Dat geeft mij een goed gevoel met zelfvertrouwen. Greenwatch’ favoriete houten horloges zijn duurzaam, omdat voor ieder verkocht exemplaar een boom wordt teruggeplant. Als natuurfanaat ben ik heel blij om hieraan bij te kunnen dragen. Zoals gezegd nemen we, maar geven we de aarde ook weer iets terug.

Lees meer: Een uurtje wandelen is altijd goed | Fotoblog

Het horloge dat ik nu draag, zie je op bovenstaande foto. Er zijn genoeg schakels, zodat het horloge sowieso om je arm kan en je zelf kan instellen hoe strak het moet. Ik ben heel blij met resultaat, maar de kleur vind ik verrassend. Ik had een lichtere kleur verwacht, welke ook te koop zijn bij Greenwatch. Toch kan ik nu van verrassend genieten, want deze donkerbruine – met rode tint – geeft mijn karakter extra warmte, al zeg ik het zelf. De sluiting van het horloge is heel gemakkelijk. Met twee klikken, breng je beide delen samen waardoor het bandje aansluitend is.

Dat je de tijd goed kan aflezen, geeft een horloge altijd extra waarde. Zoals je zelf kan zien, zijn de kerncijfers duidelijk afgebeeld, maar geven de strepen duidelijk aan of het nou tien over zes is of het welbekende vijf voor twaalf. Hoewel het houtwerk soepel is, is het aflezen van de tijd krachtig gemaakt en daar moet je van houden. Dat doe ik wel, omdat ik niet eerst hoef te turen om de tijd te lezen. Mijn nieuwsgierigheid werd groter en daarom heb ik gekeken of de wijzers licht geven in het donker. Ja hoor! De uiteinden geven zachtgroen licht waardoor ook in de nacht het altijd mogelijk is om te kijken hoelang je nog te slapen hebt.

Lees meer: Autisme, wat blijft er hangen? | Prikkelgevoelig

Mocht je nog op zoek zijn naar een duurzaam cadeau voor je partner, dan kun je bij Greenwatch een horloge laten graveren. Erg leuk en daarnaast ook nog eens persoonlijk. Het kersenhouten horloge van de foto’s is een speciaal exemplaar, maar voor de andere favoriete houten horloges van Greenwatch bezoek je hen op de website.

No votes yet.
Please wait...
Close