Als ze naar me kijkt

MC Kleuver/ november 9, 2016/ Uncategorized/ 0 comments

Op een bankje zit ze dan. Een mooie meid van in de twintig met dik, sluikend haar dat haar oren verbergt. Ze strijkt haar haren achter haar oren en een grote smile verschijnt als ze me ziet aankomen lopen. Nog even snel haalt ze de vouwen uit haar jurk en dan staat ze op. Met haar platte schoenen aan is ze net een paar centimeter kleiner dan mij. Ik druk een kus op haar wangen en dan wandelen we een eindje door.
Als ze naar me kijkt, dan voel ik een warme gloed door mijn aderen stromen. Mijn vingers beginnen te tintelen en het orgaan dat mijn bloed rondpompt maakt overuren. Ik laat mijn tanden zien en mijn mondhoeken krullen omhoog. Haar hand streelt langs mijn wangen en ik zie haar groene ogen naar de mijne zoeken. Een diep verlangen krult zich op in mijn buik. Het moet eruit, maar hoe? Mijn meisje beweegt haar vingers op een neer over mijn wang en onze lippen komen zachtjes en teder op hetzelfde moment tegen elkaar aan. Ik sluit mijn ogen en laat het gebeuren.
De tijd zit erop, helaas. Het werk staat weer voor de deur. Ik wil namelijk vandaag nog een paar columns op papier hebben staan. Ze maakt aanstalten om de auto in te stappen, maar ik houd haar tegen.  Voor de laatste keer kijkt ze me aan en vraagt wat er is. Een beetje hakkelend zeg ik ‘Ik houd van je’. ‘Ik ook van jou.’ Ze moet gaan, ik weet dat ze dat wil zeggen.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Share this Post

About MC Kleuver

Sinds 2016 schrijft MC Kleuver elke week een column over wat hem bezighoudt. Daarnaast schrijft hij gedichten en is zijn eerste gedichtenbundel uitgebracht in 2018. De belangrijkste onderwerpen op deze blog zijn: autisme, boeken, edelstenen, natuur, geluk en Gelderland.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*