Written by 14:00 Blog, Vragenlijstje • 8 Comments

De 10 meest gestelde vragen aan mij | Vraag&Antwoord

10 meest gestelde vragen

Mij lijkt het leuk om iets meer over mezelf te vertellen. Daarom heb ik speciaal voor vandaag een Vraag & Antwoord in elkaar gezet. Wanneer mensen mij voor het eerst ontmoeten, stellen ze vaak de volgende tien vragen. Ik denk dat deze vragen best herkenbaar zijn bij jullie allemaal. Benieuwd naar de antwoorden? Lees hieronder de 10 meest gestelde vragen aan mij.

Wat is je favoriete kleur?

Het is misschien niet een kleur die je verwacht, maar ik schaam mij er niet voor. Mijn favoriet is namelijk paars. Ik vind het een kleur die eigenlijk niets zegt en dat maakt het voor mij aantrekkelijk, mysterieus.

Wat is je favoriete boek?

Dat is geen verassing, want mijn favoriete verhaallijn is te vinden in Harry Potter and the Order of the Phoenix. Andere series waar ik van heb genoten zijn: Percy Jackson, the Hunger Games en Maanziek.

Wat is jouw Hogwarts house?

Als je Harry Potter zegt, zeg je ook Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw en Slytherin. Wijsheid, slimheid, humor, creativiteit. Het zijn allemaal kenmerken van: Ravenclaw! Dat vraagt om heel veel blauwe hartjes.
(Paars is overigens de kleur die symbool staat voor magie)

Lees meer: Als ik zou leven als tovenaar

Sport je?

Kan iemand mij deze vraag uitleggen alsjeblieft? Nee, ik sport (nog) niet. Echter ben ik laatst een avond wezen trampoline springen, maar daar word je moe van. Na tien minuten ben je compleet doorweekt. Over een paar weken sport ik misschien wel.

Voor welk eten kan ik je wakker maken?

Appelflappen, stroopwafels, chocoladekoeken, frikandelbroodjes, witlof uit de oven met stukjes ham, pizza en satéstokjes.

Lees meer: Stroopwafels zijn mijn verslaving

Hoe is het?

Het gaat prima. Bedankt voor het vragen.
Toch wel de nummer 1 van de 10 meest gestelde vragen aan mij 😉

Wat is je opmerkelijkste hobby?

Als ik een uurtje vrij heb, wil ik graag papier, fineliner en een liniaal. Ik teken dan uit mijn hoofd een stratenpatroon waar ik vervolgens kavels bijteken en zo ontstaat er een plattegrond. De grootste die ik heb gemaakt is 24 A4’s groot.

Welke zaken vind je interessant?

De geschiedenis van Gelderland, de Tweede Wereldoorlog, platentektoniek, Spanje, topografie en plattegronden, koningshuizen en uilen.

Wat wil je drinken?
Geen koffie! Geen thee?! Nee, dat klopt, want ik drink geen warme dranken. Dat heb ik nooit gekund, omdat ik te snel wil. Uiteindelijk komt het neer op chocolademelk, DubbelFris en natuurlijk: siroop!

Waar ga je graag nog eens op vakantie?

Op deze vraag schreef ik als antwoord eerder een blog. Ik wil namelijk best wat van de wereld zien, maar oud en vertrouwd ga ik het liefste toch weer terug naar Spanje, olé, olé.

En nu zijn we dan 10 vragen en evenveel antwoorden verder. Een persoon bestaat uit heel veel facetten die samen één vormen. Maar wat je daarvoor moet doen, is het stellen van vragen.

Daarom ook eentje voor jou: in welke drie karaktereigenschappen ben jij samen te vatten?

Nog meer over mij te weten komen? Klik dan door naar Maak opnieuw kennis met mij, hey!

P.S. Volg je mij al?
Facebook
Instagram

No votes yet.
Please wait...
Close