VRAGENLIJSTJE #1

Nieuwe input is soms gewenst. Afgelopen week had ik een brainstormsessie voor mijn blog. Ik had echt het idee dat dat nodig was. Toen kwam ik op het idee om in een artikel een aantal vragen te beantwoorden. Zo is het VRAGENLIJSTJE geboren. Lees hieronder de antwoorden op de eerste vijf vragen.

Wat is je diepste wens?

Niemand kan uiteraard in de toekomst kijken. Ook ik niet. Mijn diepste wens is daarom dat ik er over 20 jaar goed bijzit. Een eigen huis, wellicht getrouwd en met kinderen. Ik zou het leuk vinden om een goed stel vrienden om mij heen te hebben en genoeg geld om alles te doen wat ik leuk vind. Nou hoef ik geen miljoenen op de bankrekening te hebben staan, als ik maar jaarlijks op vakantie kan. Ik zou graag dingen van de wereld willen zien.

Wat zou je willen veranderen in de wereld?

Het lijkt mij een pluspunt om mensen bewust te maken waar ze mee bezig zijn. Zo moet het leven leuk blijven. Schelden met vervelende ziektes is helemaal nergens voor nodig. Daar kun je mensen onnodig pijn mee doen. Daarnaast denk ik dat we lief moeten zijn voor de aarde. De temperatuur stijgt sneller dan we denken. Poolkappen smelten en voor we het weten ligt Nederland onder water.

Wat vind je echt belachelijk?

Deze vraag.

Wat doe jij anders dan de meeste mensen?

Ik denk dat ik onbewust heel veel dingen anders aanpak dan de meeste mensen. Het is maar net in hoeverre dat opvalt. Ik kan niet zo 1, 2 en 3 iets noemen wat ik anders doe dan de meeste mensen.

Wat vind je de mooiste taal?

Mijn lievelingstaal blijft die van ons, het Nederlands. Ik houd ook van Nederlandse muziek. Drukke tijd met carnaval om alle nummers te beluisteren. Van Engelse muziek word ik vaak letterlijk chagrijnig. De Franse en Spaanse taal hebben erg mooie klanken. Jammer dat ik talen niet goed heb bijgehouden na de middelbare school. Ik was er vrij goed in.

Vond je het leuk om mijn eerste VRAGENLIJSTJE te lezen? Wat zou jij willen veranderen aan de wereld?

_VRAGENLIJSTJE_ (1)

No votes yet.
Please wait...

16 Comments

 1. Lodi schreef:

  Leuk om jouw antwoorden te lezen. wat ik zou willen veranderen in de wereld, Wanneer ik het journaal kijk zi eik zoveel armoe, geweld, verdriet. Ik zou willen dat dit opgelost zou kunnen worden. Geen schietpartijen meer op scholen, geen kinderen die sterven van de honger en kinderen die ongestoord op kunne groeien in een veilig gebied

 2. Mijn lievelingstaal is Engels!

  Als ik gisteren het nieuws weer zie met Trump die graag de leerkrachten wil bewapenen, dan wil ik een andere President daar! Pfffff

  En je liet me lachen met ‘Deze vraag!’ 🙂

 3. Lisa schreef:

  Het leven moet leuk blijven, daar heb je zo gelijk in. Dit zeg ik ook altijd 🙂

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Ik moet glimlachen om je antwoord op de vraag ‘Wat vind je belachelijk?’ : )

 5. Sophia schreef:

  Haha vooral die “Wat vind je belachelijk? Deze vraag!” 😀 Leuke blog!

 6. Youandi schreef:

  haha wat een leuke antwoorden op de vragen. Mijn lievelingstaal heb ik niet echt, er zijn heel veel talen die ik mooi vind, iedere taal heeft wel iets.

 7. kool-family schreef:

  Fijn dat er nog mensen zijn die van de Nederlandse taal houden.

 8. Leuk vragenlijstje, zo leer je een andere blogger altijd nog een beetje kennen

 9. Joanne schreef:

  Wat grappig, ik vind de Nederlandse taal helemaal niet zo mooi klinken. Ik vind het altijd fijn om naar Engelstalige mensen te luisteren.

 10. allaboutbertina schreef:

  Leuk om je antwoorden te lezen van deze vragenlijst. zo leren we je weer een beetje beter kennen. Wat grappig om te lezen dat je zo houdt van de Nederlandse taal. Ik ben het helemaal met je eens dat we liever moeten zijn voor de aarde. Leuk artikel!

 11. Nicole Orriëns schreef:

  Ik ben nu wel heel benieuwd wat je anders doet dan de meeste mensen! Waarom denk je dat dit het geval is?

 12. mamasliefste schreef:

  Leuk vragenlijstje. Ik zou aan de wereld willen veranderen dat we allemaal wat nuchterder waren en niet zo snel op onze achterste benen zouden staan als iemand iets anders doet of zegt dan je had verwacht

 13. ekebrouwer schreef:

  Ik vind het mooi dat je wensen zo heerlijk eenvoudig zijn. Daarom absoluut niet minder mooi. Hou ik van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *