Written by 06:00 Vragenlijstje • 5 Comments

VRAGENLIJSTJE #10

De eerste vraag van deze editie van VRAGENLIJSTJE is of ik veel heb gegeten. Nou, deze week was eigenlijk niet normaal. Steeds als ik iets heb gegeten, heb ik meteen trek in het volgende. Helaas.

Heb je vandaag veel gegeten?

Voor mijn doen heb ik echt slecht gegeten vandaag. Uiteraard heb ik mijn ontbijt genuttigd en net voordat mijn training begon, heb ik een koekje naar binnengespeeld. Vervolgens ben ik 2,5 uur niet op mijn plek geweest. Zodoende had ik geen tijd om te lunchen. Daarna heb ik twee broodjes gegeten met chorizo. Gelukkig moet het avondeten nog komen, maar ik ben vrij druk vandaag.

robin-stickel-82145-unsplash.jpg

Photo by Robin Stickel on Unsplash

Heb je vandaag iets kapotgemaakt?

Voor zover ik weet, heb ik niets kapot gemaakt. Ik dacht wel dat ik iets had afgebroken, by the way. Ik kan mij alleen niet meer herinneren wat het was.

Heb je huisdieren?

Ik heb geen huisdieren en daar ben ik helemaal niet rouwig om. Ik ben niet de beste dierenvriend, dus dan laat ik huisdieren het liefste bij iemand oud worden die het leuk vind. Daarentegen woon ik nog in Huize Mama & Papa en die willen ook geen dieren in huis.

Ben je op dit moment rationeel of emotioneel?

Het is vandaag echt zo’n dag dat ik het liefste in een hoekje zou willen huilen. Nee, zo erg is het niet hoor, maar soms bekruipt mij wel het gevoel dat ik even alleen gelaten zou willen worden. Zulke dagen zitten er ook tussen. Daarom zeg ik dat ik op dit moment emotioneel ben.

Hoe vaak per uur kijk je gemiddeld op je mobiel?

Gemiddeld per uur? Ik kijk alleen al vijf keer op mijn telefoon hoe laat het is. Laat staan om te checken of er appjes zijn binnengekomen. Het valt mij op dat ik vaker op mijn telefoon kijk als deze op stil staat, dan wanneer er geluidjes uitkomen. Laten we daarom zeggen gemiddeld zo’n 20 keer. Dat is elke vier minuten!

Welk liedje krijg je maar niet uit je hoofd?

Hallo allemaal,

wat fijn dat je er bent

Ben je voor het eerst hier,

of ben je al bekend?

 

Stamp met je voeten

zet je handen in je zij.

Ik ben Ank

en wie ben jij?

_VRAGENLIJSTJE_ (1)

No votes yet.
Please wait...