VRAGENLIJSTJE #11

Dit VRAGENLIJSTJE gaat echt van hot naar her. De vragen zijn zo divers. Voor de lezers die het zich afvragen: ik gebruik 365 vragen voor 5 jaar. Wat maakt mij bijzonder en meer lees je hieronder.

Welk lettertype gebruik je in je e-mails?

Ik heb het even snel voor je opgezocht, maar dat had eigenlijk niet gehoeven. Ik gebruik voor heel veel dingen hetzelfde lettertype. Ook voor het schrijven in Word of een tabelletje in Excel. Zo gebruik ik voor mijn mailtjes Arial 10.

Wat maakt jou zo bijzonder?

Mijn manier van lopen. Klinkt gek, maar ik heb eens gehoord dat iemand dacht dat ik in Frankrijk liep, omdat die persoon op dezelfde manier zou lopen als ik. Daarnaast mijn humor en alle andere dingen die mij mij maken. Dat vind ik namelijk een erg moeilijke vragen waar ik toch een nachtje over heb moeten slapen. Heeft nog niet veel geholpen zo te zien, haha.

Van welke soort snoep ben je helemaal gek?

Het is niet echt snoep, maar wel erg lekker: chocolade. Nou heb ik een paar weken terug fruittoffees ontdekt bij de Aldi. Die dingen zijn mij toch klerelekker! Ik had de halve zak al binnen een dag naar mijn buik gebracht. Jummie jummie.

Heb je vandaag iemand beledigd?

Ik ben verbaasd hoe makkelijk mensen het vinden om iemand te beledigen. Al hebben zij daar misschien helemaal niet de intenties voor. Daarom denk ik zeker dat ik vandaag iemand heb beledigd. Sorry zusje.

Waar geef jij het meeste geld aan uit?

Het meeste geld gaat naar de zorgverzekering, haha. Gelukkig krijg ik daarvan al meer dan ⅔ terug. Woehoe. Daarom ga ik zeggen dat de reiskosten naar het werk en terug het duurste zijn. Oh wacht, die krijg ik ook terug. Laat ik het maar houden op tijdschriften, boeken en snacks onderweg van werk naar huis.

Als je je jonge ik advies zou mogen geven, wat zou dat dan zijn?

Lig maar niet wakker over dingen die in de toekomst gaan gebeuren. De dingen die je doet, heb je goed gedaan. Al is het misschien niet altijd op de manier hoe het hoort. Maar hé, zo zit je nou eenmaal in elkaar.

 

_VRAGENLIJSTJE_ (1)

No votes yet.
Please wait...

4 Comments

 1. Schrijfhart schreef:

  Leuk om te lezen.

 2. ekebrouwer schreef:

  Oeh, die fruittoffees zijn lekker he? Voor je het weet heb je er teveel op, haha.

 3. Sylvahna.nl schreef:

  Ooooh jaaaa chocola! #addict

 4. Nicole Orriëns schreef:

  LOL. Ik moet lachen dat je die snoepjes van de Aldi zo snel naar binnen werkt : )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *