Written by 06:00 Vragenlijstje • 14 Comments

VRAGENLIJSTJE #13

Dit ongeluksgetal voor het VRAGENLIJSTJE heeft helemaal geen negatieve invloed. Alleen maar mooie vragen en antwoorden. In het kort in dit vragenlijstje: mijn nieuwe haarstijl, wat betekent vrijheid, met wie kan ik het beste lachen en wat zijn mijn plannen.

Hoe draag je je haar het liefste?

Sinds Koningsdag draag ik mijn haar net wat anders. Eerst een laag gel en dan kam ik alle haren naar voren. Met de kam maak ik aan de voorkant een soort kuif. Dit ziet er wel fris uit. Misschien ook een beetje bekakt, moet ik eerlijk toegeven. Maar ik vind het er fris uitzien. In de foto zie je hoe het nu is. Van de zijkant lijkt het net op een schans, haha.

Wat betekent vrijheid voor jou?

Vrijheid voor mij is dat je altijd mag en kan zeggen wat je op je hart hebt. Ik ervaar ook een gevoel van vrijheid wanneer ik in stilte door het bos loop en verschillende beesten tegenkom. Denk bijvoorbeeld aan een Schotse Hooglander of een hert. Als blogger vind ik het belangrijk om te kunnen schrijven over zaken die ik belangrijk vind of die mij aanspreken. Dat is ook een vrijheid die ik voel.

Wie zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Chayenne, daar hoef ik niet lang over te twijfelen. Hoe wij met elkaar omgaan als broer en zus is ongelooflijk sterk. Net als de vraag die hieronder komt kunnen wij erg goed met elkaar lachuuuh.

Met wie kun je lachen?

Op deze vraag ga ik antwoorden met mijn moeder. Samen hebben wij een humor die vele anderen niet snappen. Zo maken wij elkaar uit voor ‘graftak’. Niet helemaal netjes, maar wij kunnen daar de grootste lol meehebben. Laatst was er iets aan de hand en zij zei: ‘Dan moet ik niet naar MC kijken.’ Ja, ik ben gewoon erg lachwekkend.

Waar werd je vrolijk van vandaag?

Van heel veel dingen werd ik vrolijk vandaag. Zo heb ik een mooie foto gemaakt van de Sint Eusebius met het mooie weer en was het een goede werkdag. De personen maken het allemaal erg fijn J

Heb je leuke plannen?

Plannen zijn misschien een groot woord, maar er staat zeker wat in de agenda voor de komende tijd. Een lang weekend weg, twee kampen en een groot feest staan op de planning.

_VRAGENLIJSTJE_ (1)

No votes yet.
Please wait...
Close