Written by 05:00 Vragenlijstje • 8 Comments

VRAGENLIJSTJE #14 | Wat zou je nooit weg doen?

Heb jij je eerste knuffel nog? Ik wel hoor. Daarnaast vijf andere vragen over wat mij pijn doet, wat niemand over mij weet en wat ik graag zo zou houden. En een vraag aan jou!

Wie vind je een mooi persoon?

Wat spijtig wellicht, maar ik moet toegeven dat ik geen persoon kan noemen. Ik ga nu het volgende zeggen. Iedereen heeft een speciale charme in zich. Dat maakt die persoon tot een mooi mens. Ik houd van enthousiasme, leuke ideeën en een persoon met emotie.

Wat doet je pijn?

Wist je dat je eigen gedachten je de nek om kunnen draaien? Dat zegt waarschijnlijk al genoeg. Ik kan tijdenlang over hetzelfde nadenken. Dit levert mij de dagelijkse spanning op. Voornamelijk pijn van het rug en nadenken wat weer resulteert in mijn zenuwpijn.

Wat weet niemand over jou?

Mijn pincode. Dat wil ik graag zo houden. Ik zal geen namen noemen, maar er zullen zeker mensen zijn die mijn smalle spaarrekening zouden willen legen. Geen namen, ahum.

Met welke drie woorden kun je de laatste drie maanden omschrijven?

Werken. Invulling. Plezier.

Wat zou je nooit weggooien?

Mijn lieve Winnie de Pooh. Ik weet dat mijn blog voornamelijk door vrouwen wordt gelezen. Dit is waarschijnlijk een ‘Aah’-momentje voor jullie. De knuffel heb ik gekregen voor mijn eerste verjaardag en sindsdien niet meer uit mijn bed geweest. Niet dat ik de behoefte heb om met Pooh te slapen. Hij blijft gewoon liggen.

Was vandaag chaotisch of gestructureerd?

Vandaag was een gestructureerde dag. Vanochtend mijn begeleider over de vloer. We hebben onze sessie pratend gehouden. In de middag heb ik de vragen van dit artikel in de zon gemaakt. Mij hoor je niet klagen.

Als mensen gemiddeld 40 jaar oud zouden worden, wat zou je dan anders doen?

Het leven gaat in een vliegtuigsprong voorbij. Ik zou zorgen voor een nieuwe generatie en notities maken hoe mijn leven eruit heeft gezien. Deze documenten zou ik in een kist bewaren op de zolder en zorgen dat het nageslacht de sleutel weten te vinden. Misschien met een speurtocht?

Wat doe jij als je maximaal 40 jaar oud zou worden?

No votes yet.
Please wait...
Close