Written by 06:00 Vragenlijstje • 6 Comments

VRAGENLIJSTJE #15: Wanneer heb je voor het laatst gelachen?

Hoogtepunt, lachen en met wie ik mijzelf vergelijk. Je komt het allemaal te weten in de tekst hieronder. Lang leve het VRAGENLIJSTJE!

Wat was het hoogtepunt vandaag?

De derde verdieping van het gebouw waar ik werk ;-). De trap naar beneden doe ik het liefste op de automatische piloot. Je kunt namelijk helemaal naar beneden kijken en dat vind ik geen pretje. Misschien toch wat hoogtevrees. Ik had uiteraard ook de lift kunnen nemen. Dat is een goed idee voor de volgende keer.

Wanneer heb je voor het laatst gelachen?

Ooh, dat kan nooit lang geleden zijn geweest. Ik houd namelijk erg veel van lachen. Stiekem heb ik de fotoboeken van mijn ouders doorgekeken naar foto’s van hun samen, zonder 30 jaar geleden. Deze had ik namelijk nodig. Mijn ouders zijn maandag (21-5-2018) 25 jaar getrouwd. Echt een mijlpijl. Zo leuk om foto’s door te kijken van familieleden van toen.

Hoeveel uur per week werk je?

Momenteel werk ik zestien uur per week. Dat is een goed aantal geweest om mee te beginnen. Ik hoop in de toekomst meer uren te kunnen krijgen. Tijd in ruil voor geld. Dat is hoe het werkt het.

Met wie vergelijk jij jezelf wel eens?

Volgens mij vergelijk ik mij met heel erg veel mensen. De persoon die het meeste voorkomt, dat is mijn opa. Op reguliere basis wordt gezegd dat ik op hem lijk. Een mooie compliment. Zo heb ik onder andere mijn zwarte haren van hem.

Waar zou je vijf jaar geleden meer tijd aan hebben willen besteden?

Aan lezen. I’m literally a know-it-all. Ik had mijn tijd graag aan lezen willen besteden, omdat ik dat toen vrijwel niet meer deed. Ik vind lezen echt heel erg fijn. Of het nou informatief is of een fantasieboek. Je steekt er altijd weer iets van op.

Vind je jezelf opgeruimd?

Moet ik deze vraag serieus beantwoorden? Ik heb voor (bijna) al mijn bestanden een mapje. De meeste spullen in mijn kamer hebben een vaste plek. Behalve mijn sleutels, die ben ik altijd kwijt. Al gaat het met een vaste plek nu verrassend goed.

No votes yet.
Please wait...
Close