Written by 07:00 Vragenlijstje • 15 Comments

VRAGENLIJSTJE #16 | Ben je weleens de weg kwijt?

Ben jij weleens de weg kwijt geraakt? Of heb jij een eigen visie tussen leven en bestaan? Ik deel deze vragen en vier anderen met jou in dit nieuwe VRAGENLIJSTJE.

Wat is jouw ultieme verjaardagsfeest?

Mijn verjaardagsfeest zou ik het liefste met familie en vrienden vieren in de tuin. Gezamenlijk aan een flesje drank met muziek op de achtergrond en in het midden van de cirkel een knapperend vuur. Uiteraard zou het droog moeten zijn en een bandje dat optreed zou ook leuk zijn. Helaas ben ik bijna midwinter jarig.

Heb je laatst iets gedaan wat het waard is om herinnerd te worden?

Een vraag waar ik niet goed antwoord op kan geven. Al weet ik wel dat ik vrij gemakkelijk wordt herinnerd bij meerdere mensen. Ik denk wel dat ik een bepaald karakter heb dat mensen bijblijft, of juist niet.

Ben je weleens de weg kwijt?

Ik loop weleens de verkeerde kant op. Meestal is dat wanneer ik in mijn koppie bezig ben en op de automatisch piloot ergens naartoe loop. Met kaart kan ik overigens goed overweg. Thuis heb ik ook de bijnaam ‘De Kaart’, omdat ik deze altijd afpak van een ander. ‘Ik kijk zelf wel waar we naartoe moeten.’

Photo by oxana v on Unsplash

Zou je je kapsel willen veranderen?

Toevallig heb ik mijn kapsel een tijdje terug verandert. In mijn plaats van alle haren overeind, doe ik alleen een kuifje. Dat ziet er wel kakkerig uit hoor, met mijn blousejes. Haha 😉

Over het leven

Als er geen morgen zou zijn, wat ga je vandaag dan doen?

Oh, hemel. Weer een lastige vraag. Ik denk dat ik abrupt naar een waarzegster zou gaan of de hele dag tarotkaarten zou gaan leggen. Anderzijds zou ik een lekker boek pakken en zo vaak op de klok kijken totdat deze voor de laatste maal 12 uur zou slaan.

Wat is het verschil tussen leven en bestaan?

In mijn opinie is leven dat je het gezellig hebt gehad en je niet als een dood vogeltje de hele dag op bed hebt doorgebracht. Ik denk dat je je leven vooral leuk maakt door deze op de manier in te richten zoals je dat zelf wilt. Dan lijkt dit mij geslaagd 😊.

No votes yet.
Please wait...