VRAGENLIJSTJE #16 | Ben je weleens de weg kwijt?

Ben jij weleens de weg kwijt geraakt? Of heb jij een eigen visie tussen leven en bestaan? Ik deel deze vragen en vier anderen met jou in dit nieuwe VRAGENLIJSTJE.

Wat is jouw ultieme verjaardagsfeest?

Mijn verjaardagsfeest zou ik het liefste met familie en vrienden vieren in de tuin. Gezamenlijk aan een flesje drank met muziek op de achtergrond en in het midden van de cirkel een knapperend vuur. Uiteraard zou het droog moeten zijn en een bandje dat optreed zou ook leuk zijn. Helaas ben ik bijna midwinter jarig.

Heb je laatst iets gedaan wat het waard is om herinnerd te worden?

Een vraag waar ik niet goed antwoord op kan geven. Al weet ik wel dat ik vrij gemakkelijk wordt herinnerd bij meerdere mensen. Ik denk wel dat ik een bepaald karakter heb dat mensen bijblijft, of juist niet.

Ben je weleens de weg kwijt?

Ik loop weleens de verkeerde kant op. Meestal is dat wanneer ik in mijn koppie bezig ben en op de automatisch piloot ergens naartoe loop. Met kaart kan ik overigens goed overweg. Thuis heb ik ook de bijnaam ‘De Kaart’, omdat ik deze altijd afpak van een ander. ‘Ik kijk zelf wel waar we naartoe moeten.’

Photo by oxana v on Unsplash

Zou je je kapsel willen veranderen?

Toevallig heb ik mijn kapsel een tijdje terug verandert. In mijn plaats van alle haren overeind, doe ik alleen een kuifje. Dat ziet er wel kakkerig uit hoor, met mijn blousejes. Haha 😉

Over het leven

Als er geen morgen zou zijn, wat ga je vandaag dan doen?

Oh, hemel. Weer een lastige vraag. Ik denk dat ik abrupt naar een waarzegster zou gaan of de hele dag tarotkaarten zou gaan leggen. Anderzijds zou ik een lekker boek pakken en zo vaak op de klok kijken totdat deze voor de laatste maal 12 uur zou slaan.

Wat is het verschil tussen leven en bestaan?

In mijn opinie is leven dat je het gezellig hebt gehad en je niet als een dood vogeltje de hele dag op bed hebt doorgebracht. Ik denk dat je je leven vooral leuk maakt door deze op de manier in te richten zoals je dat zelf wilt. Dan lijkt dit mij geslaagd 😊.

No votes yet.
Please wait...

15 Comments

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Ik ben bijna altijd de weg kwijt. Ik heb helaas totaal geen richtingsgevoel. Mijn man zegt als dat als ik een duif was ze me al lang de nek hadden omgedraaid…

 2. tamara schreef:

  Ik ben wel heel erg goed in de weg vinden ook in onbekende steden vind ik mijn weg altijd wel snel

  • MC Kleuver schreef:

   Dat is fijn om te horen. Als ik een kaart heb, dan weet ik ook vaak snel waar ik ben. Simpel een kwestie van een kruispunt zoeken en de straatnamen op de kaart vinden.

 3. Chantal schreef:

  Wat een leuke vragenlijst. Ik ben ook wel eens de weg kwijt. Maar niet heel vaak.

 4. Juliette schreef:

  Ik heb gelukkig gevoel voor richting en raak niet zo gauw de weg kwijt. Als er geen morgen zou zijn dan zou ik de hele dag doorbrengen met mijn naaste vrienden en familie. Wat we dan doen maak me niet zoveel uit!

 5. Elisabeth schreef:

  Ik ben echt bijna nooit de weg kwijt! De eerste keer kan de weg zoeken soms wel even lastig zijn, maar kom altijd op mijn bestemming aan. De tweede keer lukt het me altijd om er zonder problemen te komen.

 6. MC Kleuver schreef:

  Als je maar een gevoel van samen hebt op je laatste dag!

 7. Fleur schreef:

  Ik leef ook met Google Maps, ik ben altijd de weg kwijt

 8. Merel schreef:

  Je verjaardagsfeest klinkt heel goed! En grappig dat je zo goed bent met de kaart. Hier gaat het meestal mis als ik de weg moet zoeken. Inmiddels weet iedereen het wel, maar het blijft toch een beetje gênant als je een halfuur te laat komt omdat je de weg niet kon vinden.

 9. Jamey schreef:

  Gelukkig raak ik niet snel de weg kwijt en anders, Google Maps!!

 10. Toevallig moest ik ook een ander kapsel aan laten meten haha. Wel wennen hoor. Maar soms moet dat he? Google Maps is wel mijn vriend onderweg hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *