VRAGENLIJSTJE #20 | Wat heeft je vandaag verbaasd?

Wat heeft je verbaasd vandaag? Dat is de vraag die centraal staat in deze editie van het VRAGENLIJSTJE. Uiteraard zijn er nog vijf andere vragen die net zo belangrijk zijn, maar die bloesem was erg irritant vandaag.

Waardoor kun jij de tijd vergeten?

De tijd vergeet ik wanneer ik in gedachten met iets bezig ben. Voornamelijk is dat met het schrijven teksten voor deze blog of als ik dingen aan het uitzoeken ben die ik graag nog even wil bewaren. Dan trek ik de la open en ga spitten wat ik allemaal heb. Het meeste komt er altijd weer terug in.

Niet nu, wanneer dan?

Als het nu niet komt, wanneer dan wel? Misschien volgend uur, de volgende morgen of een week later? Maar kan het dan niet zien dat het volgende maand wordt, over een half jaar of over een jaar? In het slechtste geval duurt het langer dan dat. Eigenlijk weet ik niet of het nu over later is.

Wat is zo lekker?

Mijn vingers lik ik echt af bij witlof uit de oven met hele kleine plakjes ham erover. Even een weetje hierbij: als baby was mijn favoriet al de babyhapjes met witlof. Niets verandert dus. Behalve dat ik nu een hele maaltijd wegkauw.

De vraag van dit VRAGENLIJSTJE

Wie heeft je vandaag verbaasd?

Dit vragenlijstje komt op een uiterst slecht moment. Het is vandaag bloedheet en ik ben het huis niet uit geweest. Oh wacht, wat mij wel verbaasde is dat er zowaar toch zoveel wind stond dat de bloesem over mij heen kwam. Het leek wel te sneeuwen.

Photo by Jake weirick on Unsplash

Wat vind je van je woonplaats?

Ik houd van mijn woonplaats! Het leuke is dat ik dat iedere keer denk als ik na vakantie weer het dorp inrijd. Ik vind het prachtig om zo tussen de IJssel en de Veluwe te wonen. We zijn een veelzijdig dorp met prachtige uitzichten.

De vraag wat ik niet zou doen

Wat zou je nooit doen?

Even serieus. Er zijn ontiegelijk veel dingen die ik nooit zou doen. Hier een paar voorbeeldjes: een klimbos, springen uit een vliegtuig, zwemmen met dolfijnen, de Nijmeegse VierDaagse wandelen of uitstappen uit de auto in BeekseBergen. Ook zou ik nooit 140 rijden over de snelweg of ergens in de bosjes plassen.

Volgende week weer een nieuw vragenlijstje. Bedankt voor het lezen.

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

  1. Nicole Orriëns schreef:

    Vandaag verbaasde ik mij er erg over dat er blijkbaar mensen zijn die badkleding passen zonder onderbroek! Bah.

  2. Nicole Orriëns schreef:

    Wat ik nooit zou doen is bungee jumpen. Veels te link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *