VRAGENLIJSTJE #18 | Wat red ik bij brand?

De tijd gaat hard. Bijna slaat de klok juli in. Nog een paar weken en ook de basisscholen hebben zomervakantie. In dit vragenlijstje is de hoodfvraag: wat red ik bij brand? Lees gauw door om het te weten.

Het vragenlijstje:

Vind je dat je genoeg verdient?

Van mijn salaris red ik het wel hoor. Ik heb geen grote kostenposten waarvoor ik geld moet ophoesten. Het meeste van mijn salaris gaat daarom naar de spaarrekening. Zo hoop ik een stevig potje op te kunnen bouwen voor de toekomst.

Welk boek zou verplichte leeskost moeten zijn op de middelbare school?

Zo blij ben ik met deze vraag. Als je mij kent kun je het antwoord raden, maar dat zal ik je niet aandoen. Harry Potter is de boekenserie die iedereen gelezen zou moeten hebben. Voor leerlingen van de middelbare school lijkt het mij praktischer als zij kunnen kiezen uit een genre om te lezen. Bijvoorbeeld elk schooljaar een roman, thriller en fantasy. Ik denk dat dat het plezier in lezen zal vergroten.

Photo by Keith Bremner on Unsplash

Brand

Wat red ik als eerste uit huis bij brand?

Altijd heb ik al bedacht dat ik eerst naar zolder zal rennen mocht er brand uitbreken. Dat omdat mijn zusje op de tweede etage slaapt en wij een sterke band hebben. Het mag niet zo zijn dat ik verder mag gaan met leven en zij tussen zes plankjes wordt afgevoerd.

Volg je een televisieprogramma?

Even opgelet allemaal: ik volg zo min mogelijk televisieprogramma’s. Gewoon om het feit dat je ze anders weer moet terugkijken, omdat je het verhaal niet meer volgt wanneer je een aflevering niet hebt gekeken. Dan doe ik meteen de bekentenis dat ik voornamelijk naar RTL4 kijk. Zo probeer ik op maandagavond te kijken naar Helemaal Het Einde. Dat is dan ook echt het enige.

Wat is je favoriete fruit?

Eet veel bananen
Bananen zijn gezond

Nu heb je dit liedje de hele dag in je hoofd! Goed he? Ik vind bananen dus het lekkerste fruit. Alleen de sliertjes bij het eraf halen van de schil vind ik soms wat viezig. Het hoort erbij. Verder eet soms zo’n bakje met allerlei fruit erin. Dat is ook lekker om mee te nemen naar het werk.

Wat vind je de mooiste quote?

Een aantal keren heb ik deze quote vermeld in mijn curriculum vitae. Daarom vind ik deze quote bij mij passen en ja hoor, deze is van Harry Potter.

Happiness can be found in the darkest of timesif one only remembers to turn on the light.

 

No votes yet.
Please wait...

2 Comments

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind het zo leuk dat je zo’n goede band hebt met je zus. Dat lijkt me ook leuk voor haar, zo’n broer die dol op je is.

 2. Coco schreef:

  Misschien in één artikel 1 vraag wat uitgebreider beantwoorden? Of vind je het leuk op deze manier? Het is wel beknopt zo, al heeft het ook zijn charmes om te lezen hoor.

  Ik zou bij brand naast mijn gezin, ook foto’s willen redden. Niet alleen mijn gsm, maar ook zo oude plaatjes van vroeger die omhoog hangen in kaders. Ik zou al snel mijn handen vol hebben 🙂
  Misschien zou ik ook wel mijn trouwring willen redden? En de lievelingsknuffel waar mijn dochter mee slaapt? Er zijn zo veel onmisbare dingen waar een emotionele waarde aan hangt.

  Zie ik heb al bijna een heel artikel 😉

  Liefs, Coco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *