Written by 07:00 Vragenlijstje • 17 Comments

VRAGENLIJSTJE #19 | Welke kleur zou je vandaag geven?

In dit nieuwe VRAGENLIJSTJE maak je kennis met een vijftal vragen en antwoorden die ik heb gehaald uit het boekje ‘Elke dag een vraag’. Ik heb geprobeerd om een thema te ontdekken in de vragen, maar die is er gewoonweg niet. Daarom deze vijf willekeurige vragen. Wil je meer over mij te weten komen? Lees dan gauw even door.

Vragenlijstje 19

Waar heb je voor het laatst een wandeling gemaakt? 

Mijn laatste wandeling was met de kinderen van scouting door de bossen. We deden namelijk een fotoroute. Hierbij kreeg ieder kind een wazige foto met pijlen. Hierop moesten ze kijken en aan de hand van de foto’s de juiste route bepalen. Je kan ook mijn tocht van mijn werkplek naarCentraal Station mijn laatste wandeling noemen.

Wat was je favoriete dag van de week?

De dag die de laatste week als favoriet werd bestempeld, is voor mij de zondag geweest. Met scouting heerlijk in rust wakker worden en spelletjes kunnen spelen met lachende gezichtjes maakt mij erg blij. Daar moet ik maar de waardering uit de vrijwilligersfunctie halen, al doen ouders erg hun best ;-).

Photo by Sergey Shmidt on Unsplash

Wat vind je het leukst aan ouder worden?

Het leukste vind ik dat je mensen beter kan gaan inschatten. Dat had ik eerder niet zo gekund als nu. Ik denk dat dat hoort bij het ouder worden.

Welke kleur zou je vandaag geven?

Vandaag is voor mij niet rood, maar oranje. Oranje is de kleur voor het tonen van moed en wilskracht. Al was het op het werk vandaag rustig, ik heb mijn interesse getoond en laten zien dat ik echt de zaken wil oppakken. MC geeft MC een schouderklopje.

Werk

Wat motiveert jou om elke dag aan het werk te gaan?

Ik word door heel veel dingen gemotiveerd. Onder andere door het feit dat ik een fijne dagbesteding heb, daarnaast mijn collega’s, het onder de mensen zijn en het gebouw. Ik weet niet of je het ooit heb gelezen, maar ik werk in het Huis der Provincie in Arnhem. Prachtig gebouw en dit jaar genomineerd voor het BNA Beste gebouw van Nederland. Daar ben ik trots op.

Bedankt voor het lezen. Morgen vind je op mckleuver.nl een nieuwe Leuke Lijstjes. Tot dan!

 

No votes yet.
Please wait...