Written by 07:00 Vragenlijstje • 14 Comments

VRAGENLIJSTJE #2

Vorige week vrijdag ben ik afgetrapt met een nieuwe categorie: VRAGENLIJSTJE. Persoonlijk vind ik het een erg leuke categorie. Zo kom je steeds meer over mij te weten. Wie wil dat nu niet? 😉 Deze week lees je zes nieuwe vragen en antwoorden.

Wat is de beste eigenschap die mensen kunnen bezitten?

Hoop. Het lijkt mij zeer verstandig om ten allen tijde nog een sprankeltje hoop te kunnen bezitten. Misschien, als ik verder filosofeer, is hoop de basis waarop we leven. We hopen op werk, we hopen op een goed liefdesleven. Maar niemand heeft gezegd dat het je ook toekomt. Met hoop kunnen we de grootste dingen werkelijkheid maken.

Wat staat er allemaal op je verlanglijstje?

Elke keer als iemand mij vraagt wat ik zou willen hebben, moet ik heel lang nadenken. Ik weet het niet zo goed. Uiteraard zou ik een grote zak met geld willen ontvangen, maar of ik daar gelukkig van word, dat weet ik niet. Het zou leven soms gemakkelijker maken. Ik kan gelukkig niet klagen. Anders: boeken, pennen en notitieblokken.

Dingen goed doen of de goede dingen doen?

Ik doe het liefste de goede dingen. Echter hoop ik dan weer dat ik die dingen goed doen. Misschien op sommige vlakken iets te perfectionistisch.

Wat is je favoriete plek?

Mijn eigen kamer in het ouderlijk huis. Hier breng ik de meeste tijd van de dag door. Als je mij zoekt, dan moet je hier wezen. Ik zit hier voor mijn computer, lees een boek of luister muziek. Wanneer ik mijzelf helemaal wil afzonderen, dan neem ik ook mijn ontbijt mee naar de kamer.

Wanneer was je laatste creatieve flow?

Ik denk dat deze gisteren was. Ik heb een column geschreven, een verhaal, verschillende blogs afgewerkt en daarnaast nog geprobeerd om iets creatiefs te doen met fotografie. Op het laatste moment kan ik daar handletteren nog aan toevoegen.

Hoe heb je jezelf vandaag verplaatst?

De dag ben ik begonnen met een ochtendronde. Zo heb ik mijn eerste duizend stappen binnengehaald. Vervolgens ben ik met de fiets naar het station gegaan, heb ik de trein gepakt naar Arnhem en ben ik weer gaan lopen. Al met al heb ik later het tegenovergestelde gedaan.


Heb jij een vraag waarvan je wil dat ik die beantwoord? Geef dan een gil 🙂

_VRAGENLIJSTJE_ (1)

No votes yet.
Please wait...
Close