Written by 07:00 Vragenlijstje • 19 Comments

VRAGENLIJSTJE #21 | Met wie wil je uiteten?

Uit het boekje Elke dag een vraag heb ik weer vijf nieuwe vragen kunnen tappen. Hieronder lees je de vragen en mijn antwoorden. Ook een tribute voor mijn opa. Ik mis je.

Met wie wil je uiteten?

Volgens mij heb ik nooit een film met hem gezien. Ik kan het mij tenminste niet heugen, maar ik zou graag eens willen uiteten met George Clooney. Ik vind het een erg sympatieke man. Er is weleens gezegd dat ik op hem lijk. Daarmee hoop ik voor hen dat ik sympathiek ben en niet dat ik een grijze coup heb #noglangnietgrijs.

Wat is je favoriete seizoen?

Als ik erover ga nadenken, kom ik tot de conclusie dat elk seizoen zo zijn eigen charmes heeft. In de zomer is het lekker warm en kun je hoogstwaarschijnlijk genieten van een aantal zware bliksembuien. Daarnaast kun je in de herfst genieten van de blaadjes die hun prachtige kleuren laten zien en in de lente gaat alles weer bloeien. De enige reden dat ik de winter nu noem, is omdat ik jarig ben.

Photo by Marcelo Matarazzo on Unsplash

Wat voor werk doe je? 

Sinds 27 februari 2018 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij de provincie Gelderland. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met de archiefverwerking. Zo klik ik op de knopjes zodat de afspraken die worden gemaakt in het archiefsysteem komt te staan. Ook ben ik degene die de fotografen inplant en zo nodig belt om een fotograaf in te schakelen en ben ik degene die de klusjes mag opknappen. Wat ik helemaal niet erg vind. Dat is het leuke, zo een afwisseling.

Ik lijk op je

Wie mis je? 

Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn opa begin te lijken. Niet alleen qua uiterlijk, maar ik denk ook qua karakter. Daar ben ik alleen maar trots op. Mijn opa is overleden in 2008. Dat is al een flinke tijd.

Donker of licht?

Blijkbaar moet ik uit deze twee kiezen. Dan ga ik voor licht. Ik vind lichte kleuren vaak mooier dan donkere. Eigenlijk wil ik zeggen dat ik liever een combinatie heb tussen beiden.

Photo by Adrián Tormo on Unsplash

 

No votes yet.
Please wait...
Close