VRAGENLIJSTJE #22 | Wat is geweldig?

Voor velen is de vakantie nu definitief voorbij. Langzaamaan komt het gewone leven weer op gang. Ook op MC KIeuver Blog is de vakantie definitief verleden tijd. Nu is het weer de tijd om gewoon artikelen in te plannen. Daarom zoals vertrouwd een vragenlijstje op vrijdag.

Zou je nog door willen leren?

Misschien ooit nog. Op termijn zou ik het liever willen noemen. Ik zit nu bij de provincie Gelderland goed op mijn plek. Wie weet in welke hoedanigheid ik daar nog aan allerlei verschillende cursussen en trainingen kan gaan volgen. Een training in Excel en Word lijkt mij wel een pré.

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

Ik zie een 22-jarige jongeman met donkere haren die zijn tanden bloot lacht. Iemand die goedlachs van aard is en niemand zou willen kwetsen, maar toch ook iemand die onzeker kan zijn.

Amaaaaaii-tralala

Wat is geweldig?

De zon, de maan, de wolken, de regen, de regenboog, vrienden, kennissen, lachen, collega’s, werk, Nederland, stad, Arnhem, provincie, uilen, vakantie, eten, chocolade, papieren, bloggen, schrijven, wandelingen, uitzicht, scouting, boeken, lezen, muziek en taal.

Photo by Philippe D. on Unsplash

Scheid je je afval?

Wij scheiden ons afval thuis. Niet in de meest heftige vorm, maar wel plastic, papier en overige troepsels. Ik ben zeker voorstander voor het scheiden van afval. Dat is duurzaam en makkelijker te sorteren en her te gebruiken. Echter is het soms ook moeilijk om te bepalen wat in welke bak hoort.

Wat vind je erger: de dood of nooit meer met iemand kunnen praten?

Nooit meer kunnen praten zou ik echt erger vinden. Ben je aan het leven en dan kun je niet praten. Dat lijkt mij een stuk erger dan dood zijn. Dan kun je überhaupt niet praten.

Ben je een dierenvriend?

Absoluut niet! Sorry als ik je nu voor je hoofd stoot. Ik heb gewoon niets met dieren. Ik heb wel iets met dieren, maar dat is met een hoofdletter. Vroeger hebben wij parkieten in huis gehad en in de zomer kikkervisjes. Altijd heel erg leuk! Maar honden, katten, konijnen en cavia’s. Dat hoeft voor mij niet.

No votes yet.
Please wait...

12 Comments

 1. Lodi schreef:

  altijd leuk om de vragenlijstjes te lezen. En goed ook om te lezen dat je goed op je plek zit, waar je nu werkt, toch belangrijk. maar hoe kan je nu niet van dieren houden 🙂

 2. Coco schreef:

  Daar schrik ik van dat jij geen dierenvriend bent! 🙂
  Ik zou nooit meer kunnen praten ook heel erg vinden,
  alhoewel als ik een toetsenbord bij de hand heb, is het misschien minder erg? 🙂

 3. Dhini schreef:

  Leuk om te lezen. Ik ben ook niet zo echt dierenvriend maar ik vind het zo leuk om te zien de katten, de honden van andere. Vooral de hond die je beschermt zoals hond in de film commissaris Rex

 4. nicole schreef:

  Het lijkt me ideaal om combinatie met een baan je kennnis te vergroten. Je weet dan ook precies waar nog wat gaten in je kennis zitten namelijk.

 5. Juliette schreef:

  Hahaha zoals altijd een leuk lijstje! Ik ben echt een heel leergierig persoon en nieuwe kennis is bij mij altijd welkom. Wat er geweldig is? Het leven! Ik geniet zoals jou van de kleine dingen: de zon, mijn kinderen, lekker eten, lachen met vrienden.

 6. Deborah schreef:

  Leuk om je zo wat beter te leren kennen.
  Ik zou ook nog wel iets willen leren. Echt doorleren zit er niet meer in. Maar een talencursus oid lijkt mij wel leuk.

 7. Renata schreef:

  Niet iedereen moet een dierenliefhebber zijn – ik ben er toevallig wel een, maar tis niks om je voor te schamen als je dat niet bent 🙂

 8. Fleur schreef:

  Wat een leuke en diverse vragen. Ik had alleen gedacht dat je wel een dierenvriend zou zijn

 9. Danielle schreef:

  Leuk deze vragenlijstjes!
  Ik had bij dierenvriend ook een ander antwoord verwacht haha. Misschien omdat ik er vanuit ga dat iedereen gek is op dieren 😉 haha

 10. Ellen schreef:

  Leuk om je zo beter te leren kennen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *