Written by 07:00 Vragenlijstje • 12 Comments

VRAGENLIJSTJE #22 | Wat is geweldig?

Voor velen is de vakantie nu definitief voorbij. Langzaamaan komt het gewone leven weer op gang. Ook op MC KIeuver Blog is de vakantie definitief verleden tijd. Nu is het weer de tijd om gewoon artikelen in te plannen. Daarom zoals vertrouwd een vragenlijstje op vrijdag.

Zou je nog door willen leren?

Misschien ooit nog. Op termijn zou ik het liever willen noemen. Ik zit nu bij de provincie Gelderland goed op mijn plek. Wie weet in welke hoedanigheid ik daar nog aan allerlei verschillende cursussen en trainingen kan gaan volgen. Een training in Excel en Word lijkt mij wel een pré.

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

Ik zie een 22-jarige jongeman met donkere haren die zijn tanden bloot lacht. Iemand die goedlachs van aard is en niemand zou willen kwetsen, maar toch ook iemand die onzeker kan zijn.

Amaaaaaii-tralala

Wat is geweldig?

De zon, de maan, de wolken, de regen, de regenboog, vrienden, kennissen, lachen, collega’s, werk, Nederland, stad, Arnhem, provincie, uilen, vakantie, eten, chocolade, papieren, bloggen, schrijven, wandelingen, uitzicht, scouting, boeken, lezen, muziek en taal.

Photo by Philippe D. on Unsplash

Scheid je je afval?

Wij scheiden ons afval thuis. Niet in de meest heftige vorm, maar wel plastic, papier en overige troepsels. Ik ben zeker voorstander voor het scheiden van afval. Dat is duurzaam en makkelijker te sorteren en her te gebruiken. Echter is het soms ook moeilijk om te bepalen wat in welke bak hoort.

Wat vind je erger: de dood of nooit meer met iemand kunnen praten?

Nooit meer kunnen praten zou ik echt erger vinden. Ben je aan het leven en dan kun je niet praten. Dat lijkt mij een stuk erger dan dood zijn. Dan kun je überhaupt niet praten.

Ben je een dierenvriend?

Absoluut niet! Sorry als ik je nu voor je hoofd stoot. Ik heb gewoon niets met dieren. Ik heb wel iets met dieren, maar dat is met een hoofdletter. Vroeger hebben wij parkieten in huis gehad en in de zomer kikkervisjes. Altijd heel erg leuk! Maar honden, katten, konijnen en cavia’s. Dat hoeft voor mij niet.

No votes yet.
Please wait...