Vragenlijstje #25 | Hoe zou mijn biografie heten?

Op 24 augustus kwam het laatste Vragenlijstje online. Daarom echt dringend tijd voor een nieuwe. Uit het boekje Elke dag een Vraag heb ik de vragen gehaald voor deze rubriek. Hieronder kun je de zes vragen lezen met mijn eigen, persoonlijke antwoorden hierop. Ben jij benieuwd hoe mijn biografie zou heten? Dan vind je hieronder het antwoord.

Wie heb je voor het laatst uitgescholden?

Het deugd mij niet goed meer wie ik voor het laatst heb uitgescholden. Ik kan mij voorstellen dat het één van mijn ouders zou kunnen zijn. Arme mensen. Misschien ook iemand van scouting. ‘Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden.’

Waar zou je graag geld aan willen uitgeven?

De ING heeft een handige app waarmee je op je mobiele telefoon je bankzaken kunt beheren. Zo kun je bij je spaarrekeningen verschillende doelen maken. Dit heb ik ook gedaan. Zo heb ik verschillende potjes gemaakt voor scouting, een nieuwe computer, vakanties, auto en een algemene pot. Dat werkt goed.

Voor wie zou je een kogel opvangen?

Ik hoop dat ik genoeg moed heb om voor vele personen een kogel op te kunnen vangen. Ik bedoel te zeggen dat ik houd van veel personen en als daar kogels voor moet opvangen, ja. Dan weet ik niet of ik dat red. Na een tijd breekt dat je op.

Welke zin heb je vandaag gezegd?

Nee, ik haal zelf wel chocolademelk hoor.

De biografie

Hoe zou jouw biografie heten?

Ik denk dat ik een heel scala heb aan uitspraken die kunnen dienen als titel voor mijn biografie. Hieronder een kleine greep aan wat ik in een paar seconden kon bedenken.

 • Graftak: Nu in de kist.
 • Houdoehoje.
 • De mazzel.
 • Au-tis-me-wat.
 • Blije paasei.
 • MC, altijd vrolijk.
 • Lach jij ook een keer niet?

Wat ging vandaag goed?

Op de dag dat ik dit lijstje in elkaar zet, is een zonnige dag vol vreugde. Op het werk was het weer grappen en grollen, een lekker vuurtje knapperde in de tuin en ik heb fijn kunnen lunchen. Een goede dag dus.

Nu ga ik een einde maken aan dit Vragenlijstje. Dat ga ik uiteraard niet doen zonder jullie een vraag te stellen. Dus bij deze:

Wat zou de naam zijn van jouw biografie?

No votes yet.
Please wait...

1 Comment

 1. AnneAelise schreef:

  LijstjesLiefde alom<3 Ik kan niet zonder mijn lijstjes-log :).. Mijn biografie?

  "Can I get a do over?" (sure hope so! hehe..)
  Offem..:
  "Groots met een verneukte 'G" (gezien ik mijn Limburgs accent dik verwaarloos)..

  Leuke vraag! Binnenkort ook maar 'ns wat doen met lijstjes (blog-wise), is al dat naarstige gekrabbel toch nog 'van nut' 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *