Written by 07:00 Vragenlijstje • 12 Comments

VRAGENLIJSTJE #3

Het is alweer de derde keer dat je een VRAGENLIJSTJE van mij kan lezen. Ik vind het iedere keer weer leuk om de vragen te beantwoorden. Het leuke hiervan is, dat de antwoorden zo weer kunnen verschillen. Over een tijdje kan ik weer een leuke terugblik geven op een aantal van deze vragen. Voor vandaag zes nieuwe.

Wat is jouw levensles?

‘Het leven leef ik door mijn hoofd op pauze te zetten.’ Dit is dan ook mijn status op WhatsApp. Ik heb deze quote bedacht omdat het voor mij zo voelt. Wanneer iets niet lukt, even pauze houden. Vervolgens er met volle kracht weer voorgaan. Waarschijnlijk lukken dingen wel, maar is het even puzzelen hoe het precies moet.

Wat is er vandaag kapot gegaan?

Tot nu toe niks. Wanneer ik dit schrijf, is het bijna 12 uur. Eigenlijk ben ik zo goed als net uit bed. Veel had er nog niet kapot kunnen gaan. Ik ben er trots op dat ik nog geen bord heb laten vallen. Hehe.

Kun je jezelf in vier woorden omschrijven?

Aardig, creatief en prettig gestoord

Goed met woorden, actief, betrokken en autist

Wat is je kledingmaat?

Wat is dit nou weer voor een vraag? Misschien moet ik toch een ander boekje uitzoeken. Ik heb L of XL voor blousen, truien en T-shirts en qua broeken heb ik L34 en W34.

Wanneer was je voor het laatst bij de zee?

In de zomervakantie was ik bij de Noordzee. Dit was vlakbij het dorpje Rockanje in Zuid-Holland. Hier hoop ik zeker nog eens te komen. Het is een hele mooie omgeving. Toch zou ik ook graag weer naar het buitenland gaan. Spanje staat op nummer één. Dit jaar ga ik ergens anders heen. Hopelijk hebben ze daar net zo’n mooi strand.

Wat eet je het liefst op je boterham?

Dit is een verschil tussen ’s ochtends en ’s middags. In de ochtend eet ik graag een boterham met hagelslag. Het liefste puur, of XXL. Tussen de middag heb ik meestal vleeswaren op mijn brood. Een tijdje terug ontdekte ik dat er Spaanse worst in de winkel ligt. Deze moest ik natuurlijk proberen. En als dat er niet is, dan eet ik andere vleeswaren op brood.

No votes yet.
Please wait...
Close