VRAGENLIJSTJE #3

Het is alweer de derde keer dat je een VRAGENLIJSTJE van mij kan lezen. Ik vind het iedere keer weer leuk om de vragen te beantwoorden. Het leuke hiervan is, dat de antwoorden zo weer kunnen verschillen. Over een tijdje kan ik weer een leuke terugblik geven op een aantal van deze vragen. Voor vandaag zes nieuwe.

Wat is jouw levensles?

‘Het leven leef ik door mijn hoofd op pauze te zetten.’ Dit is dan ook mijn status op WhatsApp. Ik heb deze quote bedacht omdat het voor mij zo voelt. Wanneer iets niet lukt, even pauze houden. Vervolgens er met volle kracht weer voorgaan. Waarschijnlijk lukken dingen wel, maar is het even puzzelen hoe het precies moet.

Wat is er vandaag kapot gegaan?

Tot nu toe niks. Wanneer ik dit schrijf, is het bijna 12 uur. Eigenlijk ben ik zo goed als net uit bed. Veel had er nog niet kapot kunnen gaan. Ik ben er trots op dat ik nog geen bord heb laten vallen. Hehe.

Kun je jezelf in vier woorden omschrijven?

Aardig, creatief en prettig gestoord

Goed met woorden, actief, betrokken en autist

Wat is je kledingmaat?

Wat is dit nou weer voor een vraag? Misschien moet ik toch een ander boekje uitzoeken. Ik heb L of XL voor blousen, truien en T-shirts en qua broeken heb ik L34 en W34.

Wanneer was je voor het laatst bij de zee?

In de zomervakantie was ik bij de Noordzee. Dit was vlakbij het dorpje Rockanje in Zuid-Holland. Hier hoop ik zeker nog eens te komen. Het is een hele mooie omgeving. Toch zou ik ook graag weer naar het buitenland gaan. Spanje staat op nummer één. Dit jaar ga ik ergens anders heen. Hopelijk hebben ze daar net zo’n mooi strand.

Wat eet je het liefst op je boterham?

Dit is een verschil tussen ’s ochtends en ’s middags. In de ochtend eet ik graag een boterham met hagelslag. Het liefste puur, of XXL. Tussen de middag heb ik meestal vleeswaren op mijn brood. Een tijdje terug ontdekte ik dat er Spaanse worst in de winkel ligt. Deze moest ik natuurlijk proberen. En als dat er niet is, dan eet ik andere vleeswaren op brood.

No votes yet.
Please wait...

12 Comments

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Hé, wat leuk: ik eet ’s ochtends ook altijd een boterham met hagelslag : )

 2. Volgens mij heb jij het boekje ‘Elke dag een vraag’ 😀 (ik herken de vragen 😉 )

 3. MamaPlaneet schreef:

  Spaanse worst is inderdaad erg lekker. Hey dat zijn er meer dan 4 woorden meneer 😛

 4. mamasliefste schreef:

  Leuke vragen en lekker gevarieerd. Ik vind je levensmotto een hele goede. Meer mensen zouden dat af en toe moeten doen of het toelaten

 5. Ik vind dit soort boeken altijd wel leuk heb mijn oma net een boek gegeven 999 vragen vind ik leuk om later door te bladeren.

 6. Nicole Orriëns schreef:

  LOL. wat is er vandaag kapot gegaan… Tot nu toe gelukkig nog niets, maar het is nog vroeg.

 7. Mooie levensles heb je, volgens mij zouden meer mensen dat moeten doen, af en toe even op de pauze knop drukken. En dan even evalueren, nadenken voordat je vreemde keuzes gaat maken bijvoorbeeld.

 8. Armande schreef:

  Nou gelukkig maar dat er niet elke dag wat stuk gaat. Dat zou balen zijn.

 9. wannderful schreef:

  Altijd leuk om zo’n vraag-en-antwoord bericht te lezen. Maakt je blog persoonlijker!

 10. Pauline Grossen schreef:

  Haha wel soms rare vragen bij. Maar is leuk om je te leren kennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *