VRAGENLIJSTJE #5

Waar voel jij je thuis en heb je dan liever het raam open of dicht? Deze editie van VRAGENLIJSTJE zit vol met sfeervolle vragen. Wat vind jij sfeervol?

Wat is jouw favoriete muziek?

Op en top Nederlands. Ik vind het heerlijk om naar 100% NL te luisteren. Zoals je eerder hebt kunnen lezen, vind ik het fijner om naar Nederlandse muziek te luisteren dan naar Engelse. Ik heb meer met onze eigen taal. Dan kan ik tenminste meezingen. Of iets wat daarop lijkt.

Waar voel jij je thuis?

Van een aantal plekken in de buurt vind ik erg fijn om daar te zijn. Als eerste natuurlijk op mijn kamer. Daarnaast vind ik het fijn om op scouting te zijn. Daar voel ik mij echt thuis. Momenteel ben ik 13 jaar lid. Verder ben ik graag bij familie.

Aan wie heb je je vandaag geërgerd?

Eigenlijk aan niet heel veel personen. Tenminste niet iemand die ik ken. Ik heb mij heel even geërgerd aan mensen die door de stationshal lopen. Mensen kunnen zo gehaast voor hun trein gaan rennen, dat ze net langs je heenkomen. Je ziet ze dan ook niet. Ik kan mij nog net een flits van een bruine lerenjas herinneren.

Waarom heb je het raam liever open dan dicht?

Het raam heb ik liever open. Ik vind het prettig om verse lucht in mijn kamer te hebben. Anders heb ik vrij snel het idee dat ik opdroog. Dat moet ik niet hebben. De frisse lucht helpt mij ook om goede teksten te kunnen schrijven.

Waar zou je op dit moment graag willen zijn?

Ik zie een strand voor mij met palmbomen en een witschuimende blauwe zee. Om mij heen liggen verschillende mensen te dobberen en ik zit in een wit blouse rustig met mijn voeten in het water te dobberen. Met in mijn hand een lekkere cocktail.

Wat vind je van je eetgewoonten?

Mijn eetgewoonten vind ik erg lekker. Zo zit ik graag met mijn handen in de snoepjespot. Momenteel is deze gevuld met paaseitjes erg lekker. Verder ik eet op het werk graag een koekje tussendoor. Wat overigens erg normaal is en is het avondeten vaak erg gevarieerd.

No votes yet.
Please wait...

9 Comments

 1. Mariëlle Meray schreef:

  Heerlijke vragen! Ik zou mezelf ook wel zien zitten op een strand met palmbomen hoor. Dat weer zit de afgelopen weken helaas nog niet mee. Heb zin in voorjaar!

 2. allaboutbertina schreef:

  Wat een leuk lijstje. Altijd leuk om zulke persoonlijke artikelen te lezen zodat je ook echt weet wie die persoon is achter een blog en waar zijn/haar interesses liggen.Ik zou ook wel op een strand willen zijn met palmbomen. Ben echt toe aan vakantie hahaha.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ik wil ook altijd de ramen open MC Kleuver! Zowel in de slaapkamer als overdag in de woonkamer. Ook in de winter.

 4. Oh ik krijg het echt van mensen die gehaast ergens naartoe lopen, of zo van die mensen dat heel vies kijken en amper een glimlach kunnen delen met de medemens. Wat het slapen betreft verkies ik de ramen toe, want ik heb snel koud hehe.

 5. Sherry schreef:

  Leuke vragenlijst en leuk ingevuld. Bij mij moet het raam ook altijd openstaan. Oh en ik heb het hele jaar een ventilator gebruikt. Ook in de winter.

 6. Krystle/Batboy schreef:

  Ik ook altijd met het raam open anders kan ik echt niet slapen en wordt ik ’s nachts wakker.
  Zit ook graag met mijn handen in de snoeppot maar vul hem nu alleen met snoep die ik zelf niet zo lekker vind, want het lijkt bijna wel of mijn hand daar woont…

 7. ekebrouwer schreef:

  Dat tropisch witte strand klinkt erg aanlokkelijk! Vind deze serie zo leuk!

 8. Jamey Herben schreef:

  Wat een leuk lijstje weer! Dat strand, wanneer ga je!? Ik ga mee haha

 9. Fleur schreef:

  Leuke vragen! Ik vind het heerlijk dat het weer weer beter wordt en ik de deur naar de tuin weer open kan zetten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *