Written by 06:00 Vragenlijstje • 19 Comments

VRAGENLIJSTJE #6

In dit zesde artikel van de categorie VRAGENLIJSTJE krijg ik van het boekje de vraag voorgeschoteld of ik blij ben met mijn werk. Dat lees je helemaal onderaan. Verder ook nog waar ik het eerste aan dacht toen ik wakker werd.

Fris met prik of zonder prik?

Het liefste heb ik fris met prik. Ik drink voornamelijk in het weekend graag een glas cola. Eerder dronk ik het liefste fanta. Wat ik ook weleens doe, is dat ik deze twee mix: speecy.

Wat was het eerste waar je aan dacht vandaag?

Het eerste waar ik vandaag aan dacht waren de mailtjes die ik gisteravond nog heb gestuurd naar collega’s en naar mijn coach. Zo had ik een gesprek met mijn jobcoach waaruit een aantal punten zijn gekomen die ik kon oppakken. Ik vond het een goed plan om deze meteen uit te voeren.

Wat is het meest verschrikkelijke uur van je leven geweest?

Wachten vind ik altijd een vreselijk moment, maar dan wel ‘de’ momenten. Bijvoorbeeld die van het krijgen van een diploma of andere beoordeling. Nu ik erover nadenk ook Taaldorp uit klas 2 en een bepaald uur op de camping. Dat was geen leuke ervaring.

Welke kunst vind je mooi?

Qua schilderijen vind ik Escher heel sterk. Je kunt naar zo’n schilderij kijken en bedenken waar al die trappetjes naartoe zullen gaan. Als ik verder ga kijken vind ik Gaudí super. Daar ging eerder al een De échte MC Quiz! over. Zo heb ik uiteraard de Sagrada Familia gezien, van buiten en heb ik het Park Guëll bezocht. Mooi park.

Verzwijg jij weleens dat je jarig bent?

Iedereen is maar eens per jaar jarig. Ik denk dat mijn vriendjes gek worden als het weer zover is. Weken van tevoren begin ik al met aftellen. Nog drie weken en dan ben ik jarig! Nee, dat is niet waar. Was het maar zo’n feest.

Heb je het naar je zin op je werk?

Ik heb het zeker naar mijn zin. Eind februari ben ik begonnen als administratief ondersteuner bij de provincie Gelderland. Een pluspunt van de organisatie vind ik dat ze mij positief hebben ontvangen en de begeleiding bieden die ik nodig heb. Warme douche!

 

 

No votes yet.
Please wait...
Close