VRAGENLIJSTJE #7

Wil jij weten waar ik altijd al naartoe heb willen gaan? Of van welke koek ik kan genieten? Dan kun je dit allemaal hieronder lezen in een nieuwe editie van VRAGENLIJSTJE.

Wat is je doelstelling van vandaag?

Op de dag dat ik dit VRAGENLIJSTJE maak, heb ik het doel om zoveel mogelijk van mijn to-do lijstje voor deze week af te ronden. En daar staat best wel wat op. Zo zijn er dingen voor mijn blog, werk en scouting die ik graag in één keer zou willen afronden. Ik ben bang dat dat niet gaat lukken. Haha.

Welke vakantie zou je graag overdoen?

In 2010 ben ik op vakantie geweest naar het Spaanse Empuriabrava. Daar heb ik heel veel leuke mensen ontmoet die ik nu weleens tegen zou willen komen. Al is het maar om te zien hoe groot ze geworden zijn, of niet. Dat zegt genoeg lijkt mij.

Wat weeg je nu en wat vind je daarvan?

Voor deze vraag ben ik op de weegschaal gaan staan. Deze geeft 80,5 kilo aan. Wellicht wat aan de zware kant voor mijn bouw, maar ik heb ook net een stroopwafel gegeten. In een vorige editie heb ik gezegd dat ik van lekker eten houd. Dit is misschien de reden dat ik vaak schommel met mijn gewicht tussen de 78 en 81 kilo.

Waar droom je van?

De Machu Pichhu is iets waar ik van droom. Ik heb deze op mijn lijstje gezet van plekken die ik graag eens wel zien. Deze Inca-stad in Peru is sinds 1532 onbewoond. Waarschijnlijk maakt dat het mysterieus. Lijkt mij een topper voor een reisje.

Heb je weleens een slechte beoordeling gekregen?

Dat heb ik zeker! Naast de vieren voor Engels en wiskunde, kreeg ik een slechte beoordeling voor mijn eindstage van het mbo. Dat hakte er zo hard in, dat ik met mijn opleiding ben gestopt. Nu ben ik aan het werk in de administratieve sector. Dus alles is goed gekomen, maar dat had wel even zijn tijd nodig.

Waar geniet je van?

Zoals eerder als antwoord genoemd, heb ik een stroopwafel gehad. Hier kan ik echt van genieten. Helaas is het snel hap, slik en weg en is de stroopwafel op. Daarom neem ik vervolgens nog eentje extra.

No votes yet.
Please wait...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *