Written by 06:00 Vragenlijstje • 9 Comments

Wanneer heb je voor het laatst gehuild? | Vragenlijstje #24

MC Kleuver in San Marino

Vanuit het boekje ‘Elke dag een vraag’ weer zes vragen met antwoorden. Altijd persoonlijk om jou een inzicht te geven in een stukje meer MC. Het vragenboekje is onder andere verkrijgbaar bij bol.com en leuk om als cadeau te geven. Dit Vragenlijstje geeft je meer informatie in wanneer ik voor het laatst heb gehuild, of ik wel eens iemand heb bespioneerd en of iemand gezegd heeft dat ik op iemand lijk. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder.

Wat vind je zuur?

Dit is een leuke vraag. We kennen allemaal de zure matten wel. Die stop ik in één keer in mijn mond. Hap, slik en weg is het. Wat ik minder lekker vind, is citroensap. Daar ga ik echt lelijk van kijken.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

De laatste keer dat ik heb gehuild was op het werk. Er was iets gaande met nare dromen en dat hield mij zodanig in de greep, dat ik het iemand moest vertellen. Laten we zeggen dat het een hele nare nachtmerrie was. Gelukkig gaat het nu beter.

Photo by Matthew Fassnacht on Unsplash

Staan er leuke uitjes op de planning?

Dat vind ik wel! Zo staan er verschillende kampen gepland en ga ik in december met twee vrienden naar Linz. In deze stad gaan wij het Vredeslicht ophalen om terug te brengen naar Nederland. Daarnaast ben ik bezig om mijn herfstvakantie vol te plannen met leuke uitjes.

Heb je weleens iemand bespioneerd?

Op de middelbare school ging ik regelmatig op zoek naar bepaalde mensen. Gewoon omdat ik wou weten of ze er waren. Ik was best gesteld op een aantal personen. Al vond ik het spannend om bij hen te zijn.

Wat is het beste dat je vandaag hebt gelezen?

Het eerste wat mij te binnen schiet zijn gedichten van Joost Zwagerman die ik heb gelezen in de trein. Het boekje met gedichten zijn teksten door hem uitgezocht uit eerder werk. Fijn als het zo lekker rijmt. Of dat iets weinig zegt, maar toch zo krachtig. Het boekje is hier te vinden op bol.com.

Heeft iemand weleens gezegd dat je op iemand lijkt?

Haha, jazeker. Vaak is er gezegd dat ik op mijn opa lijk. Daar ben ik trots op! En ik zie het zelf ook terug. Wij houden beiden van waxinelichtjes, winkelen, maar ook ons gevoel voor kaartlezen is voor ons typerend.

MC Kleuver in San Marino

No votes yet.
Please wait...
Close