Welke gewoonte wil ik afleren? | Vragenlijstje #26

Een gewoonte, kun je deze afleren? In één van onderstaande vragen lees je van welk trekje ik af wil. Maar er zijn meer leuke vragen! Hieronder kom je weer een beetje meer over mij te weten.

Wat ligt er op dit moment in de koelkast?

Ik loop even naar beneden zodat ik de koelkast open kan trekken. Een kleine greep uit onze inventaris: volle yoghurt stracciatella, breezer, kruidenboter, drinkyoghurt, verschillende vleeswaren, crystal clear, jam, cola en boter. In onze koelkast vind je voornamelijk dingen die in ieder huis wel te vinden zijn. Daarin zijn wij niet speciaal. Misschien wel omdat er ook chocoladelikeur is. Jummie.

Waarom doe je dit?

Persoonlijke verhalen zijn het beste op een blog. Waarom dan niet zo een rijtje met vragen? Ik krijg veel leuke reacties op de Vragenlijstjes, dus ga ik er vrolijk mee door. Zelf vind ik het ook een mooie manier om te peilen hoe ik over dingen denk. Sommige vragen zijn niet gemakkelijk om te beantwoorden.

Op welk bezit ben je trots?

Eerlijk waar zou ik niet weten welk bezit ik zou labelen als hier ben ik trots op. Ik ben blij met mijn Harry Potter toverstokken, maar ook met mijn uilencollectie. Ik heb beeldjes, kaarten, schilderijen en kussens. Dat is denk het bezit waar ik de meeste waarde aan hecht. Naast mijn telefoon en computer, of course 😉

Heb je vandaag iets geleerd?

Dat je maar weer moet oppassen met wat je zegt.

Welke gewoonte zou je willen afleren?

Het pulleken aan mijn oorlel. Mensen vinden het niet bepaald een prettig gezicht om naar te kijken. Mijn oorlel heeft een hard korstje ontwikkeld. Deze wil ik er steeds weer afkrabben. Dat is wel een fijn gevoel trouwens. Maar ja, dat is waarom ik het blijf doen.

In het boekje Vloeken & schelden zonder woorden allerlei gebaren waarmee je, vooral buitenlanders, goed kunt beledigen. Van hou je mond, lul tot krijg de klere. Helaas stond er geen gebaar bij van iemand die aan zijn oor krabt 😛

Wat eet je als ontbijt?

Steevast eet ik elke ochtend een boterham met boter en…. hagelslag! Uiteraard eet ik deze Nederlandse muizenstrontjes, want ik houd van chocolade!

Welke gewoonte wil jij afleren?

Wat zou je willen afleren_

No votes yet.
Please wait...

6 Comments

 1. Monica schreef:

  Altijd wel leuk om te lezen dit soort vragen.

 2. Manuela schreef:

  Haha was benieuwd naar je nieuwe vragenlijsten. Leuk weer meer te lezen!

 3. Dorien schreef:

  Leuk 😀 Ik ben nu wel benieuwd naar je toverstokkencollectie 😀

 4. Dhini schreef:

  Wat leuk vraagjes. Op naar volgende vragenlijstje

 5. Lipstickencupcakes schreef:

  De gewoonte die ik wil afleren is nagelbijten. Ik doe het al mijn hele leven. Geen idee waarom eigenlijk, Maar lelijk en vies vind ik het wel.

 6. Nicole Orriëns schreef:

  LOL. We eten hetzelfde ontbijt: boterham met hagelslag. Ik heb altijd het gevoel dat dit niet zo goed is, en dat iedereen tegenwoordig van die granen en smoothies eet als ontbijt…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *